Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

H απάντηση των παικτών του ΝΟΠ στη διοίκηση του Ομίλου

H απάντηση των παικτών του ΝΟΠ στη διοίκ...

Υπογράφουν οι Γκότσης, Δανούρδης, Πολλάτος, Τοράκης και Φυκούρας

Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του ΝΟΠ με ανακοίνωσή της επέρριπτε ευθύνες στους πέντε πολίστες (Παναγιώτη Γκότση, Μιχάλη Δανούρδη, Ιάσονα Πολλάτο, Γιώργο Τοράκη και Ιάσονα Φυκούρα) της ανδρικής ομάδας, για την άρνησή τους να κατέβουν στον αγώνα με τη Χίο που έφερε τον μηδενισμό.

Από την πλευρά τους οι παίκτες έδωσαν τη δική τους απάντηση με την εξής ανακοίνωση:

"Πληροφορηθήκαμε, μετά λύπης από τα ΜΜΕ (!) πως το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ μας θέτει εκτός ομάδας, με την πρόφαση πως αρνηθήκαμε να παίξουμε στον αγώνα με την Χίο. Για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι: Κάναμε υπομονή ενάμιση μήνα, διάστημα στο οποίο παίζαμε απροπόνητοι, ουσιαστικά έχουμε να προπονηθούμε από τον Δεκέμβριο.

Ανακοινώσαμε πως θα απείχαμε, εάν δεν λυνόταν το πρόβλημα εξεύρεσης πισίνας και προπονήσεων, όμως δεν το κάναμε μετά από συζήτηση με τον αρχηγό μας να κάνουμε υπομονή τρεις εβδομάδες και θα βρισκόταν μια λύση.

Η διοίκηση αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη και τελείως αδιάφορη. Με ελάχιστα χρήματα, αγωνιζόμαστε από την αρχή της χρονιάς και προσπαθούμε για το καλό του ΝΟΠ. Η υπομονή και το φιλότιμο έχουν κάποια όρια, η δε αξιοπρέπεια δεν διαπραγματεύεται.

Η απόφαση για την μη μετάβαση της ομάδας στη Χίο, τον μηδενισμό της και τον υποβιβασμό της στην Α2 Εθνική, ανήκει αποκλειστικά στη διοίκηση και όχι ασφαλώς σε μας τους 5 παίκτες ή στους υπόλοιπους 17 της ομάδας. Την Παρασκευή ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από τον αρχηγό μας ότι ανοίγει η πισίνα στο "Πεπανός" και την ίδια μέρα πως η ομάδα δεν θα κατέβει στον αγώνα με τη Χίο.

Είναι ψέμα ότι αρνηθήκαμε τη συμμετοχή μας στον αγώνα με τη Χίο και σε όλους τους αγώνες. Λυπούμαστε που οι διοικούντες ενός ιστορικού ομίλου μεταθέτουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σε πέντε παίκτες που από πέρυσι έχουμε δώσει τα πάντα για τον ΝΟΠ.

Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφαση του Δ.Σ. για την απόφασή του. Ευχόμαστε στον ΝΟΠ να πετύχει τους στόχους του και φυσικά να σεβαστεί την απόφασή του για τη λύση της συνεργασίας.

Οι υπογράφοντες Παναγιώτης Γκότσης, Μιχάλης Δανούρδης, Ιάσονας Πολλάτος, Γιώργος Τοράκης, Ιάσονας Φυκούρας.

Υ.Γ. : Το μοναδικό που δεν περιμέναμε ήταν να μας θίγει δημόσια, σε social media, η πρόεδρος του ΝΟΠ με φράσεις όπως "Αν υπήρχαν παίκτες της Α1, θα έπαιζαν Α1;". Ντροπή της. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι εμείς οι ίδιοι, μαζί με άλλους τρεις παίκτες που έδιωξε το καλοκαίρι η διοίκηση, στηρίξαμε και πέρυσι τον ΝΟΠ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports