Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συντονιστικό Πολιτών Πύργου: Κάλεσμα στον εμπορικό κόσμο για την απεργία υπέρ ΤΕΙ

Συντονιστικό Πολιτών Πύργου: Κάλεσμα στο...

Γενική απεργία την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία στις δέκα το πρωί

Και τον εμπορικό κόσμο της πόλης, κάλεσε να συμμετάσχει στην απεργία για την διατήρηση των τμημάτων και του γνωστικού αντικειμένου του ΤΕΙ Πύργου, το συντονιστικό
των πολιτών Πύργου. Μάλιστα για το σκοπό αυτό επισκέφθηκαν χθες το μεσημέρι τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Θανάση Σκορδαλή, ο οποίος προσωπικά αντιμετώπισε θετικά το κάλεσμα, πλην όμως για το αν θα κλείσουν τα καταστήματα θα αποφασίσει το ΔΣ του συλλόγου σήμερα, καθώς φαίνεται πως κάποιοι από τον εμπορικό κόσμο διατηρούν επιφυλάξεις για την κινητοποίηση αυτή.
Από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου εκ μέρους του συντονιστικού οργάνου ο Χρήστος Δημόπουλος κάλεσε όλους τους φορείς, τους εμπόρους και τους πολίτες του Πύργου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

«Το συντονιστικό πολιτών Πύργου, ο δήμος Πύργου, οι φοιτητές του ΤΕΙ και όλοι οι φορείς του δήμου, μετά από γενική λαϊκή συνέλευση που έγινε στο υπό κατάληψη δημαρχείο, για να διεκδικήσουμε το γνωστικό αντικείμενο και την παραμονή των δύο τμημάτων ΤΕΙ στην πόλη μας, αποφάσισε γενική απεργία την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία στις δέκα το πρωί.

Θέλουμε να κλείσουν όλα τα καταστήματα και να έλθει όλος ο κόσμος στην κεντρική πλατεία. Πρέπει να ακουστούμε δυνατά. Η απεργία είναι μέρα διαμαρτυρίας και δεν είναι μέρα ξεκούρασης. Είναι ευθύνη όλων των πολιτών να είναι στην κεντρική πλατεία του Πύργου».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις