Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στην Αθήνα

Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στην Αθήνα

Ληστεία και σε βενζινάδικο από επτά (!) άτομα

Πέντε ληστείες σημειώθηκαν από χθες το βράδυ μέχρι και τις 5 τα ξημερώματα στην Αττική. Στις 20.55 της Τρίτης επτά άτομα εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Μέγαρα και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από τους ιδιοκτήτες, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια πυροβόλησαν στον αέρα και τράπηκαν σε φυγή.

Στις 23.58 στη Μεταμόρφωση, ένας δράστης, αφού τραυμάτισε με τη λαβή όπλου στο κεφάλι διανομέα φαγητού του αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα. Ο διανομέας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.

Στη 01.28 στην Αθήνα, άγνωστος εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών και αφού τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη με ψαλίδι στο πρόσωπο, αφαίρεσε κούτες με τσιγάρα. Ο ιδιοκτήτηε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών.

Στις 03.23 στον Κορυδαλλό, τρεις ρομά, με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από οδηγό ταξί άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.

Τέλος, στις 04.33 συνελήφθη στον Πειραιά ένας Πακιστανός, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από Ελληνα άγνωστο χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις