Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: "Ενοχλημένοι" οι παράγοντες της Ακαδημίας των σπορ από την άκοπη νίκη

Χάντμπολ: "Ενοχλημένοι" οι παρ...

Γιατί ο Πήγασος Κυψέλης δεν ειδοποίησε

Δεν κατέβηκε να αγωνισθεί ο ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Πήγασος Κυψέλης το Σαββάτο στην Πάτρα που είχε ως αποτέλεσμα οι διαιτητές να κλείσουν το φύλλο αγώνα κατοχυρώνοντας τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ της Ακαδημίας των Σπορ.

Ο έφορος της ομάδας Γιάννης Σταθόπουλος (φωτό) φανερά ενοχλημένος δήλωσε σχετικά: "Γνωρίζαμε την δυναμικότητα του αντιπάλου και είχαμε προγραμματίσει να αγωνισθούν έξι παίδες και έφηβοι (Χ. Κυρίτσης, Γ. Φετεκέκης, Π. Παναγιωταρόπουλος, Δ. Μακρυδάκης, Γ. Κολλιόπουλος και  Α. Γεωργόπουλος) για απόκτηση εμπειριών και για την προσπάθεια που κάνουμε εφέτος για ανανέωση της ομάδας.

Σαφώς και γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση που επικρατεί (δεν είναι εποχές να πατάς στο τσάμπα λεφτά) γι αυτό και φροντίσαμε να πάρουμε διαβεβαιώσεις ότι οι αντίπαλοι θα προσέλθουν να αγωνισθούν, γι αυτό και εμείς με την σειρά μας προβήκαμε σε κάποια αναγκαία έξοδα για την συγκρότηση της ομάδας μας.

Δυστυχώς όμως οι αντίπαλοι μας όχι μόνον δεν εμφανίστηκαν, αλλά δεν ειδοποίησαν και την ΟΧΕ όπως όφειλαν, ώστε και εμείς και η ΟΧΕ να μην προβούμε άσκοπα σε έξοδα χωρίς λόγο. Κρίμα γιατί οι εποχές είναι πολύ δύσκολες..."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports