Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λαθροϋλοτόμοι «έβαλαν στο μάτι» το Δασύλλιο – Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου

Πάτρα: Λαθροϋλοτόμοι «έβαλαν στο μάτι» τ...

Τι καταγγέλλει συμπολίτης

Ακόμη και το Δασύλλιο, το μόνο αστικό πνεύμονα της Πάτρας, έχουν βάλει στο στόχαστρο οι λαθροϋλοτόμοι. Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής, ώστε να αποτρέψουν τυχόν κοπή δέντρων.

Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία συμπολίτη, κατοίκου της περιοχής, σύμφωνα με την οποία προ ημερών «συνέλαβε» στις 6.30 το πρωί, άτομο που επιχειρούσε να κόψει πεύκο στο δρόμο προς το Τουριστικό, από την πλευρά της οδού Καρόλου.

Ο περίοικος διαπληκτίστηκε έντονα με τον επίδοξο λαθροϋλοτόμο και κατάφερε να τον αποτρέψει από το καταστροφικό του έργο. Μάλιστα, ειδοποίησε και την Αστυνομία.

Ο δράστης πρόλαβε να φύγει από το σημείο προειδοποιώντας όμως, τον καταγγέλλοντα ότι σύντομα θα επανέλθει για να ολοκληρώσει το έργο του!

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό και στις υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, αφού ο λαθροϋλοτόμος, είχε ξεκινήσει να κόβει το πεύκο, οι οποίες βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή, ώστε να αποτρέψουν και άλλους που τυχόν θελήσουν να κόψουν τα δέντρα του Δασυλλίου για να ρίξουν στο τζάκι τους ή να τα πουλήσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις