Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Ακόμα πιο ανατριχιαστικές, εξωφρενικές περιγραφές για όσα συμβαίνουν στον Κάβο-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κέρκυρα: Ακόμα πιο ανατριχιαστικές, εξωφ...

Στο δεύτερο επεισόδιο του βρετανικού ριάλιτι What happens in Kavos

Δεν ήταν θρίλερ, δεν ήταν η νέα εκδοχή του Δολοφόνου με το Πριόνι, ήταν ένα ακόμα επεισόδιο του «ντοκιμαντέρ» -όπως το αποκαλεί το κανάλι που το προβάλει, το βρετανικό Chanel 4- με τίτλο «Ο,τι συμβαίνει στον Κάβο»

Κομμένα δάχτυλα, ραγισμένες σπονδυλικές στήλες, ανοιγμένα κεφάλια,  επεμβάσεις πλαστικής για να επαναφέρουν οι γιατροί το «καμένο» δέρμα του άγγλου τουρίστα μεθύσια, εμετοί, αναίσθητοι νέοι άνθρωποι στον δρόμο και άλλα πολλά ανατριχιαστικά είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι What happens in Cavos.

Το ριαλιτι-ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τους νεαρούς βρετανούς παραθεριστές της περιοχής του Κάβου στην Κέρκυρα, αποκάλυψε χτες στο νέο του επεισόδιο τα τρομακτικά ατυχήματα που συμβαίνουν. Είδαμε μεθυσμένους Βρετανούς πραγματικά να τραυματίζονται σοβαρά.

Η σειρά-ντοκιμαντέρ, που ακολουθεί τους τουρίστες ενώ παρτάρουν στο ελληνικό νησί, έδειξε μια νεαρή κοπέλα που ράγισε την σπονδυλική της στήλη αφού έπεσε από το μπαρ, έναν νέο που αγνοούσε τις προειδοποιήσεις των γιατρών του ότι μάλλον έχει σπάσει τον αστράγαλο του και συνέχισε να χορεύει σε έξαλλη κατάσταση και έναν νεαρό που χρειάστηκε μίνι-πλαστική επέμβαση και 36 ράμματα στο χέρι μετά από καυγά. Τέλος ένας άλλος νέος άνδρας, που έχει εισπνεύσει γκάζι γέλιου, φαίνεται να έχει πέσει και να έχει ένα πολύ κακό σκίσιμο στο μέτωπο.

Η εκπομπή δείχνει τους νέους πριν τα ατυχήματα τους αλλά και μετά, όπου τρομοκρατημένοι ζητούν βοήθεια από τους γιατρούς. Ειδικά η 19χρονη Νίκι με το κάταγμα στην σπονδυλική, έντρομη ακούει τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κέρκυρας να της ανακοινώνουν ότι πρέπει να φοράει νάρθηκα για 3μήνες και ότι εάν ήταν πιο σοβαρό το χτύπημα θα έμενε παράλυτη. Βλέπουμε τον 20 χρονο Chris που τραυματίζει το δάχτυλο του σε καυγά και οι γιατροί του λένε ότι ενδέχεται να το χάσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις