Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γραφεία στην Πάτρα ανοίγει η νέα πολιτική κίνηση του Ηλία Μόσιαλου

Γραφεία στην Πάτρα ανοίγει η νέα πολιτικ...

"Δυναμική Ελλάδα"

Εντείνονται οι διεργασίες στο χώρο της κεντροαριστεράς. Η κίνηση «Δυναμική Ελλάδα» ξεκινάει δυναμικά τη νέα χρονιά με τρεις ανοιχτές εκδηλώσεις, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο, το Σάββατο (19/1) στην Αθήνα και την Κυριακή (20/1)στα Ιωάννινα, όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις της κίνησης. Εδικά στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα παρουσιαστεί το λογότυπο της κίνησης και θα εκλεγούν τα επίσημα όργανά της.

Ο κ. Ηλ. Μόσιαλος θα είναι κεντρικός ομιλητής στην Αθήνα και τα Ιωάννινα. Στην εκδήλωση της Αθήνας θα ανακοινωθούν τα περαιτέρω οργανωτικά βήματα και η νέα πολιτική συνεργασιών της Δυναμικής Ελλάδας, και θα παρουσιαστεί το λογότυπο της κίνησης.

Το κείμενο της διακήρυξης της «Δυναμικής Ελλάδας» έχει συγκεντρώσει τις υπογραφές συνολικά  800 πολιτών πανελλαδικά, ενώ διακόσια ακόμα ονόματα θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιανουάριο. Η προσωρινή Επιτροπής Πρωτοβουλίας της Δυναμικής Ελλάδας αριθμεί 60 μέλη, από όλη την Ελλάδα.

Στην Αθήνα θα συνεδριάσει και η ολομέλεια της προσωρινής Επιτροπής Πρωτοβουλίας, όπου θα εκλεγούν τα επίσημα όργανα της κίνησης. Εντός του Ιανουαρίου θα εγκαινιαστούν τα γραφεία της κίνησης στην πόλη της Αθήνας ενώ στις ήδη υπάρχουσες Επιτροπές της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης θα προστεθούν σύντομα και τοπικές οργανώσεις στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, στα Γιάννενα, την Πάτρα, την Κέρκυρα και τη Θεσσαλία. Στο χώρο της νεολαίας ανακοινώθηκε Επιτροπή από τριάντα μέλη που δραστηριοποιούνται ενεργά κυρίως στα Πανεπιστήμια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις