Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Καμουφλαρισμένη" κεραία κινητής τηλεφωνίας στο δώμα του Carrefour στην Περιβόλα- "Να ξηλωθεί τώρα" λένε οι κάτοικοι

Πάτρα: "Καμουφλαρισμένη" κεραί...

"Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι τόσα χρόνια έπαιζαν με την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας" αναφέρουν

Την ύπαρξη "καμουφλαρισμένης" κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο δώμα του Carrefour στην Περιβόλα καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κατοίκων Περιβόλας και ζητά την άμεση απομάκρυνσή της.  Αναφέρει συγκεκριμένα η Επιτροπή: "Μετά από μια σειρά συναντήσεων της Επιτροπής Κατοίκων Περιβόλας, με εκπροσώπους της τοπικής διεύθυνσης, το Carrefour παραδέχθηκε τελικά ότι μέσα στο καμουφλαρισμένο φουγάρο - «αεραγωγό», που βρίσκεται στο πίσω μέρος του δώματός του, λειτουργεί εδώ και χρόνια κεραία κινητής τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι τόσα χρόνια έπαιζαν με την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, κρύβοντας εν ονόματι του κέρδους πίσω από ένα «φουγάρο» μια μηχανή θανάτου, για να κοιμόμαστε ή να ψωνίζουμε ήσυχοι ..... Γιατί την χρήση του κινητού τηλεφώνου μας, την ελέγχει ο καθένας μας και την πληρώνει μόνος του.

Είναι κατά συνέπεια ο καθένας μας υπεύθυνος για την ποσότητα ακτινοβολίας που δέχεται. Το ανοίγει, το κλείνει όποτε θέλει, προφυλάσσει τα παιδιά του κ.λ.π. Την κεραία όμως, ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!! Και είναι συνέχεια ανοικτή, είτε το θέλουμε είτε όχι. Είμαστε παθητικοί δέκτες της ανεξέλεγκτης ακτινοβολίας της, για να κερδίζει η εταιρεία κινητής από την εντατική χρήση της κινητής τηλεφωνίας σε ένα τόσο πολυσύχναστο χώρο και το εμπορικό κέντρο του carrefour από το ουδόλως ευκαταφρόνητο ενοίκιο που εισπράττει!

Ποιός μας διαφύλαξε τόσα χρόνια από την ανεξέλεγκτη ακτινοβολία που εξέπεμπε αυτή η κεραία (παράνομη είτε νόμιμη), πάνω από τα κεφάλια πελατών και εργαζομένων του Εμπορικού Κέντρου του Carrefour, των κατοίκων της Περιβόλας, αλλά και των μικρών παιδιών του παρακείμενου παιδικού σταθμού? Οταν γνωρίζουμε πλέον:  Οτι υπάρχουν σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία από την έκθεση του ανθρώπου σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται γύρω από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.  Οτι οι αδειοδοτήσεις κεραιών έχουν γίνει ευκολότερες πλέον, στηριζόμενες σε υποτιθέμενους ελέγχους (που είναι σπάνιοι και δειγματοληπτικοί πανελλαδικά) του ποσού της ακτινοβολίας που εκπέμπεται, ώστε να είναι μέσα στα ασφαλή όρια για τον άνθρωπο.  Οτι η ένταση των κεραιών αυξομειώνεται πολύ εύκολα από τις εταιρείες, ενώ στις ώρες αιχμής η ακτινοβολία που εκπέμπεται σε ένα τόσο πολυσύχναστο χώρο, είναι τρομακτική! Η υγεία όλων μας, είναι αγαθό αδιαπραγμάτευτο και γι αυτό το CARREFOUR θα πρέπει ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (όπως διατείνεται), ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΩΡΑ!!! Αλλιώς, ΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις