Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 9 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 9 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη και θα κάτσει μέχρι τις 2/2. Η διέλευσή της ανεβάζει στα ύψη τη γοητεία και τις  κατακτήσεις σας, ενώ ομορφαίνει τη διάθεση και βελτιώνει τα έσοδα. Ωστόσο για μια εβδομάδα από τώρα, λόγω δυσμενών όψεων, θα προκαλέσει και  κάποιες κρίσεις στις σχέσεις, όπου μάλλον θα φύγουν ορισμένα άτομα απ’  τη ζωή σας.

Υδροχόος

Καθώς η Αφροδίτη θα διατρέχει  τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, θα είναι  μια περίοδος στην οποία θα κλείσουν κύκλοι σε σχέσεις και συνεργασίες, ή σε οικονομικά θέματα. Η διέλευση αυτή όμως θα φέρει όμορφες στιγμές  ησυχίας, ο ύπνος καλυτερεύει, ενώ είναι ιδανική περίοδος για ό,τι καλλιτεχνικό.

Ιχθείς

Βελτιώνονται και ισορροπούν οι φιλικές σχέσεις και η κοινωνική σας ζωή γενικά με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα έως τις 2/2. Εύνοια σε δικτύωση και σε συμμετοχή σε ομάδες. Εξαίρεση ωστόσο είναι η εβδομάδα που ξεκινά από τώρα, καθώς οι δυσμενείς όψεις που θα σχηματίσει θα προκαλέσουν καθάρσεις, ίντριγκες ή απομακρύνσεις.

Κριός

Σήμερα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, απ’ όπου θα βελτιώσει τις επαγγελματικές σχέσεις και  θα φέρει την ευκαιρία για νέες συνεργασίες έως τις 2/2. Με εξαίρεση όμως για μια εβδομάδα από τώρα, όπου οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει θα προκαλέσουν καθάρσεις, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις.

Ταύρος

Ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της  Αφροδίτης απ’ τον Αιγόκερω έως τις 2 Φεβρουαρίου, η οποία θα ομορφύνει  την εμφάνισή σας, θα φέρει ερωτικές κατακτήσεις, ενώ και τα έσοδα  θα πάνε καλά. Ιδανική περίοδος για να ψωνίσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Πιθανές και σχέσεις με άτομα απ’ το εξωτερικό.

Δίδυμοι

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα σοβαρέψει τα συναισθήματα στις σχέσεις έως τις 2/2, όπου θα έχετε  πλέον την ευκαιρία είτε να βαθύνει  ο δεσμός σας με το σύντροφο ή με τους καλούς σας φίλους, ή να γίνουν ορισμένα ξεκαθαρίσματα. Ειδικά για μια εβδομάδα από τώρα, είναι πιθανά παρασκήνια, και ίσως απομακρυνθείτε από ορισμένα άτομα.

Καρκίνος

Πολύ καλή για τα αισθηματικά  θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ τον Αιγόκερω μέχρι τις 2/2, η οποία θα ομορφύνει τις σχέσεις και θα φέρει νέα φλερτ αλλά και συνεργασίες. Εξαίρεση ωστόσο είναι η εβδομάδα που ξεκινά από σήμερα, καθώς οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει θα απομακρύνουν κάποιους ανθρώπους απ’ τη ζωή σας.

Λέων

Αλλάζει ζώδιο σήμερα η Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 2/2 θα επηρεάσει κυρίως τις επαγγελματικές σχέσεις, βελτιώνοντάς τις. Γλυκαίνει το κλίμα στην εργασία και στη καθημερινότητα, ενώ είναι πιθανές  επαγγελματικές συνεργασίες και φλερτ στο χώρο δουλειάς. Ωστόσο για λίγες μέρες από τώρα γίνονται και κάποια ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος

Ιδιαίτερα καλή για το ζώδιό  σας θα είναι η διέλευση της  Αφροδίτης απ’ τον Αιγόκερω (έως 2/2), η οποία θα ευεργετήσει τον αισθηματικό τομέα. Ευκαιρίες για φλερτ και όμορφη συναισθηματική ανταλλαγή στις σχέσεις. Βελτίωση στα έσοδα και αυξημένη δημιουργικότητα. Οι σχέσεις με τα παιδιά επίσης ισορροπούν. Ιδανική περίοδος για ψώνια.

Ζυγός

Σήμερα αλλάζει ζώδιο  η Αφροδίτη, εισέρχεται στο συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω (έως 2/2), κι έτσι τα συναισθήματα στις σχέσεις γίνονται πιο επιφυλακτικά και εκφράζονται  πιο προσεκτικά. Θα ευνοήσει θέματα σπιτιού – ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με το χώρο σας. Για μια εβδομάδα ωστόσο από τώρα, προκαλεί και κρίσεις στις σχέσεις.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σήμερα αλλάζει ζώδιο και θα επηρεάσει θετικά τον οίκο της επικοινωνίας μέχρι τις 2/2. Έτσι, ο τρόπος που μιλάτε και γράφετε γλυκαίνει, ενώ και  ο νους σας αποκτά περισσότερη ειρήνη. Βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις. Όμορφα ταξιδάκια ή βόλτες. Λίγο προβληματικές όμως οι επόμενες εφτά μέρες, με παρασκήνια πιθανά, ακόμα χωρισμούς.

Τοξότης

Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες βελτίωσε τα ερωτικά και τα έσοδά σας. Ωστόσο τα οικονομικά σας θα συνεχίσει να τα ευεργετεί μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, με εξαίρεση αυτή την εβδομάδα, όπου θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών κλπ απαιτούν την τακτοποίησή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being