Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Έρχεται τσουχτερό κρύο στα πεδινά - Χιόνια και πολικές θερμοκρασίες στα ορεινά

Δυτική Ελλάδα: Έρχεται τσουχτερό κρύο στ...

Στους μείον 9 θα πέσει η θερμοκρασία στα Καλάβρυτα, όπου θα χιονίσει

Μια από τις πλεόν κρύες ημέρες του χειμώνα προβλέπεται για σήμερα στην Δυτική Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους -1 (μείζον 1) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι, βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Πάτρα, σύμφωνα με το meteo.gr, σήμερα Τρίτη 8/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στο Αίγιο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στα Καλάβρυτα προβλέπεται να χιονίζει από το μεσημέρι της Τρίτης, με την αισθητή θερμοκρασία να πέφτει στους -9.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις