Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η κρίση... κρίση αλλά και η ακριβή τεχνολογία περιζήτητη! Πωλείται τηλεόραση 4.000 ευρώ στην αγορά της πόλης!

Πάτρα: Η κρίση... κρίση αλλά και η ακριβ...

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης δεν λείπουν και τα πανάκριβα τεχνολογικά προιόντα για τα οποία προφανώς υπάρχουν αγοραστές με γεμάτες τσέπες

Μπορεί να διάγουμε μία δύσκολη περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, αβεβαιότητας και ένδειας στη χώρα μας ωστόσο στην αγορά δεν παύουν να κυκλοφορούν ακριβά προιόντα που προφανώς απευθύνονται σε καταναλωτές που έχουν μεγάλη οικονομική ευχέρεια και η κρίση δεν έχει πολυεπηρεάσει την τσέπη και το εισόδημα τους.

Από την άλλη υπάρχουν και κάποιοι που λατρεύουν τα νέα τεχνολογικά προιόντα και gadgets και δεν τους νοιάζει να πληρώσουν κάτι παραπάνω προκειμένου να έχουν για παράδειγμα το πιο τελευταίο, προηγμένο μοντέλο τηλεόρασης στο σαλόνι τους!

Στην Πάτρα λοιπόν σε κεντρικό κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, στην βιτρίνα του τις γιορτινές αυτές μέρες φιγουράρει μία τηλεόραση που είναι απορίας άξιο ποιος ενδεχομένως μπορεί να την αγοράσει μιας και ούτε λίγο ούτε πολύ κοστίζει τέσσερις χιλιάδες ευρώ (3.999 ευρώ για την ακρίβεια).

Το διαφημιστικό ταμπελάκι που συνοδεύει την τηλεόραση κάνει λόγο για την πιο λεπτή οθόνη τηλεόρασης της αγοράς, high definition (υψηλής ευκρίνειας) και μαζί για 3d εικόνα. Όσοι πιστοί λοιπόν και έχοντες ευρώ για δόσιμο, προσέλθετε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις