Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελεονώρα Μελέτη: "Για ενάμιση χρόνο πενθούσα, ήμουν νεκρή συναισθηματικά"

 Ελεονώρα Μελέτη: "Για ενάμιση χρόν...

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση χάρισε η Ελεονώρα Μελέτη στους θαυμαστές της...

Άγνωστες προσωπικές στιγμές της είδαν το φως της δημοσιότητας και... τάραξαν τους αναγνώστες του περιοδικού "ΟΚ". Έρχονται αποκαλύψεις, μην τις χάσετε... Πριν από δύο χρόνια περίπου, κάπου κοντά στα Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια "κυλιόταν" στα... πατώματα!

Αιτία; Ο χωρισμός με τον τότε σύντροφό της που πραγματικά της στοίχισε πολύ...

Αμέσως μετά τον χωρισμό της πήγε στη Νέα Υόρκη με φίλους της για να... ξεχαστεί, να σκεφτεί και να "θρηνήσει" όπως λέει η ίδια τον χαμένο έρωτά της...

Όταν επέστρεψε πήρε τα πράγματά της από το σπίτι του πρώην αγαπημένου της και έφυγε για πάντα από κοντά του.

Σήμερα μιλάει με λόγια που σε... καθηλώνουν!

"Όταν βάζεις τέλος σε μια συναισθηματική επένδυση ζωής, σαφώς και πονάει. Πονάει πολύ γιατί με τον πρώην σύντροφό μου το είχαμε παλέψει πολύ. Δεν έδωσα το τέλος με τον τρόπο που ήθελα, το έκανα άτσαλα. Ήθελα τον χρόνο μου να θρηνήσω, να μαστιγώσω τον εαυτό μου για τα λάθη που έκανε, να τον συγχωρέσω, να τον καταλάβω, να αποδεχτώ αυτή την αλλαγή.

Έτσι κι αλλιώς δεν θα έπεφτα ποτέ κατευθείαν με τα μούτρα σε άλλη σχέση. Για ενάμιση χρόνο ήμουν νεκρή συναισθηματικά και σε αυτό δεν με βοήθησαν καθόλου τα Μέσα αφού ασχολήθηκαν πιο πολύ με εκείνον από ότι με μένα" δήλωσε στο περιοδικό "OK".

Τέλος μιλάει για την περσινή χρονιά που απ' ότι φαίνεται ήταν η χειρότερη της ζωής της:

"Πέρσι, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, αν εξαιρέσεις ένα ταξίδι για τα χειμερινά μου σπορ στην Αυστρία, βγήκα από το σπίτι μου πέντε, το πολύ έξι, φορές. Τα βράδια έβλεπα ταινίες στο σπίτι μου και κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινα στο σπίτι ενός καλού μου φίλου στην Αράχωβα, όπου έκανα όλη μέρα σκι και τα βράδια διάβαζα τα βιβλία μου.

Γύρω στο Πάσχα άρχισα να νιώθω ότι είχε έρθει ο καιρός να προχωρήσω. Εννοείται πως όλο αυτό το διάστημα είχα επικοινωνία μαζί του."

Πλέον βέβαια ο έρωτας αυτός έχει περάσει στην ιστορία και η παρουσιάστρια προχωράει μπροστά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight