Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο πλευρό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ η Κατρίν Ντενέβ με δήλωση της στην εφημερίδα "Liberation"

Στο πλευρό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ η Κατρίν...

Ο 64χρονος Γάλλος σταρ συμμετέχει στην ταινία "Η Ζωή του Πι" που προβάλλεται στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε

Η Γαλλίδα ντίβα του σινεμά Κατρίν Ντενέβ, φίλη εδώ και πολλά χρόνια καθώς και συμπρωταγωνίστρια σε αρκετές ταινίες, του Ζεράρ Ντεπαρντιέ (Το τελευταίο μετρό), ο οποίος προ ημερών ξεσήκωσε αντιδράσεις στη Γαλλία όταν δήλωσε πως πλέον θέλει να ζήσει στο Βέλγιο (σε μία πόλη κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία) εξαιτίας της νέας υψηλής φορολόγησης των πλουσίων, έγραψε ανοιχτή επιστολή υπερασπιζόμενη τον φίλο και συνάδελφο της.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας «Έθνος», απευθυνόμενη στον ηθοποιό Φιλίπ Τορετόν που τον κατέκρινε πως φεύγει από τη Γαλλία «με πολλά λεφτά», η Κατρίν Ντενέβ που έπαιξε και στην ταινία του Γ. Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπαέι το χαβιάρι», αναφέρει στο γράμμα που φιλοξενεί η εφημερίδα «Λιμπερασιόν». «Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και εσύ απλώς εκφράζεις τη μνησικακία σου.

Στοχεύεις τη σωματική του διάπλαση! Το ταλέντο του! Αυτό το ''χάλι'' για το οποίο μιλάς. Τι δικαίωμα έχεις, τι δημοκρατικό κίνητρο αξιώνεις ως βάση για τη βρώμικη κατασυκοφάντηση εναντίον του;».

Στο πλευρό του Ντεπαρντιέ στέκεται και η ζωόφιλος ακτιβίστρια Μπριζίτ Μπαρντό που τον θεωρεί «θύμα άδικου εξευτελισμού».

«Ακόμα κι αν είναι υπέρμαχος των ταυρομαχιών», σχολίασε η Μπαρντό, «αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός ο οποίος αντιπροσωπεύει τη Γαλλία».

Να αναφέρουμε τέλος ότι ο 64χρονος Ντεπαρντιέ συμμετέχει σε ένα μικρό ρόλο, του άξεστου μάγειρα του πλοίου στην ωραία ταινία «Η Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι που προβάλλεται στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε.

Επίσης παίζει στο Γαλλικό φιλμ «Ο Άνθρωπος που γελά» σε σκηνοθεσία Ζαν Πιερ Αμερί που θα προβληθεί τον Ιανουάριο στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την Audiovisual και τη Videorama Films.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight