Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να μην κλείσει το ΤΑΣ Αχαΐας - "Μέτωπο" φορέων και εργαζομένων

Στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ...

Συνάντηση σήμερα το μεσημέρι στις 3 με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου

Τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Στεφάνου συναντούν σήμερα εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εργαζομένων στο ΤΑΣ Αχαΐας, με αίτημα τη διατήρηση του ΤΑΣ , όχι μόνο σε επίπεδο θέσεων εργασίας, αλλά και σε επίπεδο αντικειμένου.

Σε περίπτωση κλεισίματος, εκτός του ότι χάνονται θέσεις εργασίας, δημιουργούνται ερωτηματικλά για το τι μέλλει γενέσθαι με τις επιδοτήσεις σεισμόπληκτων της Αχαΐας και της Ηλείας, ενώ όπως επισημαίνει στο thebest.gr η εκπρόσωπος των εργαζομένων Αγαθή Νείλα, στο ΤΑΣ  αυτή τη στιγμή εργάζονται 90 άτομα , διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, ενώ έχει ιδιαίτερη σημασία η λειτουργία της υπηρεσίας.

"Εμείς δεν είμαστε μόνο για τους σεισμούς, αλλά για όλες τις φυσικές καταστροφές, πυρκαγιές , πλημμύρες. Σε περίπτωση σεισμού εμείς είμαστε οι πρώτοι που πάμε για να πούμε αν είναι κατάλληλο ένα σπίτι. Το αντικείμενο εργασίας μας έχει κοινωνική διάσταση και αφορά όχι μόνο την Αχαΐα αλλά ευρύτερα τη Δυτική Ελλάδα. Αν μας κλείσουν ή αφήσουν πέντε υπαλλήλους, επί της ουσίας αφήνουν απροστάτευτη την περιοχή, καθώς οι περιφέρειες δεν έχουν το αναγκαίο προσωπικό για όλες αυτές τις μεγάλες περιοχές", αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις