Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Καλή τύχη» ευχήθηκε στους Ελληνες ο Λούλα

«Καλή τύχη» ευχήθηκε στους Ελληνες ο Λούλα

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας συναντήθηκε με τον Αλ. Τσίπρα

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας, κ. Λουίς Ινάσιο Λούλα Ντα Σίλβα, ο οποίος απηύθυνε μήνυμα αυτοσυγκράτησης και ψυχραιμίας προς τους έλληνες πολίτες, είχε την Τρίτη ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρας, ο οποίος επισκέπτεται την Βραζιλία. Ο κ. Λούλα σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι «το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον Ελληνικό λαό είναι ότι σ' αυτή τη στιγμή της κρίσης πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να έχουν μεγάλη θέληση και να αναζητήσουν λύσεις. Να μη γίνονται πολλά σχόλια για την κρίση, αλλά να συζητούν ποιες είναι οι λύσεις».

Προσέθεσε δε ότι «ούτε η Ελλάδα ούτε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα βίωνε τις σημερινές καταστάσεις, αν είχαν παρθεί  οι σωστές αποφάσεις πριν από τέσσερα χρόνια».

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας είπε πως σε περίοδο κρίσης, η λέξη κλειδί δεν είναι η δημοσιονομική προσαρμογή και προσέθεσε:

«Εδώ στη Βραζιλία η λέξη κλειδί ήταν η οικονομική ανάπτυξη μαζί με το εμπόριο, μαζί με τις επενδύσεις, μαζί με τις θέσεις εργασίας, μαζί με την κατανάλωση και γι' αυτό η Βραζιλία έχει ανέβει από τη δέκατη στην έκτη θέση στην παγκόσμια οικονομία».

Ο κ. Λούλα θέλησε να απευθυνθεί στους έλληνες πολίτες σημειώνοντας:«Μη χάσετε ποτέ την ελπίδα σας, συνεχίστε τη μάχη σας με το κεφάλι ψηλά, διότι ο ελληνικός λαός είναι πιο δυνατός από την κρίση. Καλή τύχη!».

 

Είναι αξιοσημείωτο ότι στις δηλώσεις του ο πρώην Πρόεδρος της Βραζιλίας δεν έκανε καμμία αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ ή στον κ. Αλ. Τσίπρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις