Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Tριανταφυλλόπουλος: Το βάζει στα πόδια ο Δήμαρχος για τα ΜΑΤ στον ΧΥΤΑ Παπανικολού

Tριανταφυλλόπουλος: Το βάζει στα πόδια ο...

"Εκφράζουμε τη λύπη μας γι'αυτές τις πρακτικές, διαχωρίζοντας πλήρως τη θέση μας, από τέτοιες πρακτικές...Κερατέας"

Μετά και τη νέα  αναβολή της προγραμματισμένης για το μεσημέρι της Δευτέρας 17/12,Έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας και πάλι λόγω μη απαρτίας (παρότι αυτή ζητήθηκε εγγράφως από "17" Δημοτικούς Συμβούλους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων) με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λήψη πολιτικής απόφασης για την μη παρουσία των ΜΑΤ στον Ερινεό στην προσπάθεια έναρξης των εργασιών κατασκευής του "ΧΥΤΑ Παπανικολού", ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

" Τα πολλά λόγια είναι πλέον περιττά, για την πολιτική της Δημοτικής Αρχής, απέναντι στους κατοίκους του Ερινεού για τον "ΧΥΤΑ Παπανικολού" και τα όσα θλιβερά επακολούθησαν στο πλαίσιο της επιβολής του έργου. Αφού τους κορόϊδεψε με ωμό τρόπο προεκλογικά, λέγοντάς τους ότι "δεν θα γίνει" κι αφού έλαβε οριακή απόφαση (της μίας ψήφου) για την υλοποίηση του οργανωμένου σκουπιδότοπου, τώρα το "βάζει και στα πόδια", οργανωμένα και θεσμικώς απαράδεκτα!

Ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία της παράταξής του, δεν έχουν τα κότσια ούτε καν να συζητήσουν στο  Δημοτικό Συμβούλιο τα όσα συμβαίνουν στη Δυτική Αιγιάλεια, παρά το αίτημα χιλιάδων κατοίκων του Ερινεού (μέσω υπογραφών) για ηρεμία στον τόπο τους. Τελικά η Δημοτική Αρχή του κ. Θεοδωρακόπουλου όχι μόνο εγκληματεί επικροτώντας τον ΧΥΤΑ σε μία ακατάλληλη περιοχή (περιβαλλοντικά  αλλά και για την υγεία των πολιτών), αποδεικνύεται κιόλας πως συμφωνεί με την δράση των ΜΑΤ, βάζοντας και το "μανδύα του μπαμπούλα"! Εκφράζουμε τη λύπη μας γι'αυτές τις πρακτικές, διαχωρίζοντας πλήρως τη θέση μας, από τέτοιες πρακτικές...Κερατέας"!


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις