Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Οικογενειακά δράματα λαθρομεταναστών-Εκρυψε γυναίκα και παιδί κάτω απο τις αποσκευές για να περάσουν στο πλοίο για την Ιταλία

Πάτρα:Οικογενειακά δράματα λαθρομεταναστ...

Το όνειρο της Δυτικής Ευρώπης παραμένει ...

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε έλεγχο που διενεργήθηκε από άνδρες Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νέου λιμανιού της Πάτρας σε οχήματα που επρόκειτο να επιβιβαστούν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ένας 58χρονος οδηγός ΙΧ, διότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένους κάτω από σκεπάσματα και αποσκευές που είχε τοποθετήσει στα πίσω καθίσματα, έναν 28χρονο αλλοδαπό ο οποίος επίσης συνελήφθη, καθώς και μία 35χρονη αλλοδαπή η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας  ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Εκτός όμως από αυτή τη σύλληψη, πολλές ήταν οι συλλήψεις που έγιναν χθες στο λιμάνι της Πάτρας, αλλοδαπών που προσπάθησαν με τη βοήθεια τρίτων να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, από άνδρες του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός οδηγός ΙΧ και ο 59χρονος συνοδηγός του, διότι μετέφεραν δύο αλλοδαπές με τα ανήλικα παιδιά τους, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν για λογαριασμό τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και έναν 26χρονο ο οποίος ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Οι δύο γυναίκες κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας αφέθησαν ελεύθερες, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Στα χέρια των ανδρών του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής έπεσε ένας ακόμη  42χρονος αλλοδαπός που συνόδευε και επρόκειτο να συνταξιδέψει με δύο αλλοδαπούς οι οποίοι έδειξαν πλαστά χαρτιά τα οποία κατασχέθηκαν, όπως επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των δύο 2.000 ευρώ.

Τέλος, ένας ακόμα αλλοδαπός προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα αλλά εντοπίστηκε πριν την επιβίβασή του στο πλοίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις