Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κραυγή απόγνωσης από τους υπερπολύτεκνους…

Κραυγή απόγνωσης από τους υπερπολύτεκνους…

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Οικονομίας

Την κάθετη αντίθεσή τους στα μέτρα που προβλέπει το φορολογικό για τις πολυμελείς οικογένειες, εκφράζουν με επιστολή τους οι πολύτεκνοι, προς τον υπουργό Οικονομίας. Μάλιστα, τονίζουν πως εάν δεν ληφθούν μέτρα υπέρ των πολύτεκνων οικογενειών, τότε η Ελλάδα θα μείνει χωρίς Έλληνες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε συνέχεια και ολοκλήρωση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου που πρόκειται να κατατεθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εντός των επόμενων ημερών, παρακαλείσθε όπως προβλέψετε για την κατηγόρια των υπέρ πολύτεκνων οικογενειών, όσων δηλαδή οικογενειών έχουν από έξι (6) παιδιά και πάνω βάσει Νόμου, αυξημένα αφορολόγητο όρια εισοδημάτων τους.

Σημειώνεται ότι οι εν λόγω οικογένειες ανέρχονται στον αριθμό των 1500 περίπου, ενώ οι οικογένειες με πέντε (5) παιδιά ανέρχονται στον αριθμό των 6000 περίπου.

Τονίζεται ότι οι υπέρ πολύτεκνες οικογένειες, θα φορολογούνται με την μέχρι και σήμερα τροποποίηση του φορολογικού νομοσχεδίου από το εισόδημα των 15.000€ και πάνω, άδικα και αναξιοκρατικά.

Σε μία χώρα όπως την δική μας, όπου έχει κατά μέσο όρο 1,3 παιδιά/οικογένεια. Καμία Τρόϊκα δεν μπορεί να σταματήσει το δίκαιο αίτημα, όσων οικογενειών είναι υπέρ πολύτεκνες, ακόμη και εάν ρωτηθεί.

Πλέον τούτου μπορείτε να αντιπαραβάλετε τι ακριβώς προβλέπεται, και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες για την περίπτωση των υπέρ πολύτεκνων οικογενειών στα αφορολόγητα όρια και τα εισοδηματικά κριτήρια.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε την περίπτωση της Γερμανίας, της κ. Μέρκελ δηλαδή, όπου οι οικογένειες με τρία (3) παιδιά, είναι αφορολόγητες για το εισόδημα των 60.000€!

Θεωρώντας ως ένα ελάχιστο δείγμα της πολιτείας, απέναντι στις υπέρ πολύτεκνες οικογένειες, τα αυξημένα αφορολόγητα όρια των εισοδημάτων τους, στο ποσό των 50.000€ ή 60.000€.

Εάν επιθυμούμε να υπάρξει μία ανθρώπινη και στοιχειώδη διαβίωση, για οικογένειες οι οποίες έχουν 6 – 8 – 10 παιδιά ή και περισσότερα, θα ήταν ίσως μία ελάχιστη ανταμοιβή.

Το μέτρο αυτό υπολογίζεται πως θα κοστίσει μόλις 8 – 10 εκατομμύρια ευρώ, σε μία Χώρα με το πρώτο και κορυφαίο πρόβλημα της, το δημογραφικό και την υπογεννητικότητα.

Σε διαφορετική περίπτωση να γνωρίζετε ότι θα είστε συνεργοί στο να απομείνει η Ελλάδα χωρίς Έλληνες!

 

Με εκτίμηση :

 

Συντονιστική Διοικούσα Επιτροπή

 

Υπέρ Πολύτεκνων Οικογενειών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις