Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Επιστροφή στα «τρίποντα» ο Aρης

Μπάσκετ: Επιστροφή στα «τρίποντα» ο Aρης

Έκτη διαδοχική νίκη ο ΠΑΟΚ

Την 6η διαδοχική του νίκη στην Α1 πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 76-72 του Ηλυσιακού στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Χωρίς εντός έδρας νίκη παραμένει η ομάδα του Ζευγώλη, η οποία γνώρισε την 8η εφετινή της ήττα.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης στο Αλεξάνδρειο, με 70-60, επί του Ίκαρου Καλλιθέας, ενώ η Καβάλα πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή την φορά επί του Περιστερίου.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου ήταν ανώτερη μετά το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 14-13. Από κει και πέρα σιγά-σιγά άλλαξαν τα πράγματα και οι Θεσσαλονικείς ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα.

Με πρωταγωνιστή τον Χαραλαμπίδη που πέτυχε 22 πόντους και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, που τελείωσε το ματς με 15 οι φιλοξενούμενοι πήραν το «τρίποντο» και υποχρέωσαν το συγκρότημα των Ιλισίων στην 8η ήττα.

Μετά από 4 διαδοχικές ήττες ο Άρης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Πελεκάνο. Το τελικό 70-60 υπέρ των «κίτρινων»

ήρθε στην τελευταία περίοδο, καθώς μέχρι τότε οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ.

Δεύτερη διαδοχική νίκη στην Α1 για την Καβάλα και πρώτη εντός έδρας. Μετά το «διπλό» επί του ΚΑΟΔ, η μακεδονική ομάδα επιβλήθηκε δύσκολα με 84-79 του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports