Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Κοινωνική ζωή, γνωριμίες, δραστηριοποίηση σε συλλόγους ή ομάδες φέρνει το Σαββατοκύριακο. Η θετική όψη Σελήνης-Δία έως το απόγευμα του Σαββάτου δίνει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως στις σχέσεις, ενώ κάτι «ανοίγει» στη ζωή σας. Προσέξτε τις εντάσεις με φίλους το βράδυ του Σαββάτου. Ήσυχο αλλά και ρομαντικό το βράδυ της Κυριακής.

Αιγόκερως

Εάν δουλεύετε το Σάββατο είναι πιθανές θετικές επαγγελματικές εξελίξεις μέχρι το απόγευμα. Γενικά θα είναι ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο αλλά προσέξτε τα ατυχήματα, τον εκνευρισμό και τη σύγκρουση των εγωισμών το βράδυ του Σαββάτου καθώς τότε γίνεται εύφλεκτο το κλίμα. Το βράδυ της Κυριακής είναι ιδανικό για ό,τι καλλιτεχνικό.

Υδροχόος

Αισιόδοξο και κοινωνικό το Σαββατοκύριακο, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου – κάτι «ανοίγει». Το βράδυ θα υπάρχει ένας εκνευρισμός και παρασκήνια. Ευχάριστη και η Κυριακή, ενώ το βράδυ που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής αλλά ερωτική.

Ιχθείς

Η θετική γωνία Σελήνης-Δία φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, κυρίως σε σχέση με οικονομικά και θέματα σπιτιού. Προσοχή στις ίντριγκες το βράδυ της ίδιας μέρας. Υπερβατικές στιγμές έρωτα και τέχνης προσφέρει το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα το βράδυ της Κυριακής και κάνει την ατμόσφαιρα μαγική.

Κριός

Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ’ το Ζυγό να φέρνει ευκαιρίες για γνωριμίες και αρκετό socializing. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Δία μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου φέρνει κάποια ευχάριστα νέα. Το βράδυ όμως, προσέξτε ιδιαίτερα τις εντάσεις και τα ατυχήματα. Ήπια και γλυκιά η Κυριακή.

Ταύρος

Για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου είναι πιθανό να ασχολείστε με λεπτομέρειες της καθημερινότητας που αμελούσατε – καθαριότητα, τακτοποίηση του σπιτιού, διατροφή, fitness. Εύνοια οικονομική Πολύ ρομαντικό το κλίμα το βράδυ της Κυριακής, ιδανική βραδιά για ερωτικά ραντεβού και για να απολαύσετε καλλιτεχνικά δρώμενα.

Δίδυμοι

Θετικό, παιχνιδιάρικο κι ερωτικό το Σαββατοκύριακο για το ζώδιό σας. Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Δία μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις στη ζωή σας και τύχη. Η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένες. Ερωτικές επιτυχίες, διασκέδαση, σπορ, χόμπι, εκδρομές, επαφή με τα παιδιά.

Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη θα ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, το πιθανότερο είναι να βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Το βράδυ του Σαββάτου το τετράγωνο Σελήνης-Άρη προκαλεί τάση για συγκρούσεις και ατυχήματα. Πολύ ερωτικό και καλλιτεχνικό ωστόσο το βράδυ της Κυριακής.

Λέων

Βόλτες, ταξιδάκια, συναντήσεις, γνωριμίες, αλλά και διάβασμα ή γράψιμο φέρνει αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη διάθεση να είναι επικοινωνιακή. Κάποια ευχάριστα νέα κι εξελίξεις ενδέχονται μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Προσοχή σε μικροατυχήματα και στον εκνευρισμό το βράδυ της ίδιας μέρας. Ήπια και θετική η Κυριακή.

Παρθένος

Καλή μέρα για αγορές το Σάββατο, με το τρίγωνο Σελήνης-Δία να βελτιώνει επίσης τα έσοδα, κι έτσι είναι πιθανό να κάνετε ψώνια που θα ευχαριστηθείτε. Το Σαββατοκύριακο αυτό θα απολαύσετε γενικά τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική, τις σχέσεις και την ηρεμία, με εξαίρεση το βράδυ του Σαββάτου που θα υπάρχει εκνευρισμός.

Ζυγός

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου και κάνει το κλίμα ιδιαίτερα κοινωνικό κι εξωστρεφές. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Δία μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, φέρνει τύχη και καλά νέα. Το βράδυ όμως του Σαββάτου, προσοχή στον εγωισμό και τις συγκρούσεις. Όμορφη και ρομαντική η Κυριακή.

Σκορπιός

Το Σαββατοκύριακο ίσως σας βρει σε διάθεση για απομόνωση, καθώς νιώθετε λίγο πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Ιδανικό διήμερο για διαλογισμό και γιόγκα. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνης θα εισέλθει στο ζώδιό σας και θα σχηματίσει ωραία όψη με τον υπερβατικό Ποσειδώνα, προσφέροντας όμορφες στιγμές ρομαντισμού και απόλαυσης της τέχνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being