Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νίνα Λοτσάρη και ο Παναγιώτης Πετράκης τραγουδούν τα κομμάτια της επετειακής παράστασης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας

Η Νίνα Λοτσάρη και ο Παναγιώτης Πετράκης...

Το cd αναμένεται να κυκλοφορήσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα αποτελεί δισκογραφική παραγωγή του Κομιτάτου

Η ταλαντούχα Πατρινή σοπράνο και σώουγούμαν Νίνα Λοτσάρη που στις 17 Δεκεμβρίου 2012 θα παρουσιάσει μία μουσική Χριστουγεννιάτικη παράσταση με την Ευγενία Μανωλίδου στην Αθήνα, στο Μπάντμιντον και ο πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης με τον οποίο έχουν δουλέψει με επιτυχία κατά το παρελθόν, ξανασυνεργάζονται.

Αυτή τη φορά όχι σε κάποια λαμπερή, φαντασμαγορική παράσταση όπως για παράδειγμα στο Casablanca Music Hall προ διετίας αλλά σε ένα στούντιο ηχογράφησης.

Οι δυο καλλιτέχνες με την ωραία φωνή και εντυπωσιακή παρουσία, ερμηνεύουν τα τραγούδια της περσινής επετειακής παράστασης του Καρναβαλικού Κομιτάτου σε ένα cd το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων, με τίτλο «Ο καθένας στον κόσμο μου».

Το cd θα περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα «Χορεύει ο άγγελος», «Τα στέκια» αλλά και πολλά ακόμα τραγούδια σε σύνθεση- ενορχήστρωση του Πατρινού μαέστρου Τζόνι Ανδριόπουλου και στίχους του Κωνσνταντίνου Μάγνη. Πρόκειται για μια δισκογραφική παραγωγή του Καρναβαλικού Κομιτάτου με τη συμβολή του Κώστα Καραγιάννη. Συμμετέχουν ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες, τραγουδώντας η Χαρίκλεια Χατζισαββίδου και ο Γιώργος Γκανασούλης.

Λόγω της συμμετοχής της Νίνας Λοτσάρη και του Παναγιώτη Πετράκη, το cd αναμένεται να πάει πολύ καλά όχι μόνο στην Πάτρα αλλά ενδεχομένως και στην Αθηναική αγορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight