Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 29 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 29 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Μια κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, καθώς η Σελήνη διατρέχει το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και κάνει το κλίμα εξωστρεφές, ενώ φέρνει επαφές, γνωριμίες, ιδέες και συζητήσεις. Καλή μέρα για συμφωνίες και νέες συνεργασίες, κάτι στο οποίο βοηθά και η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη. Επίτευξη οικονομικών στόχων.

Αιγόκερως

Ο δυναμικός Άρης που διατρέχει το ζώδιό σας σχηματίζει θετική γωνία με τη γλυκιά Αφροδίτη, μια όψη που τις τελευταίες μέρες εξομαλύνει τις εντάσεις και φέρνει ομόνοια στις σχέσεις. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, ενώ είναι καλή μέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες στα ερωτικά και στις συνεργασίες. Οικονομική βελτίωση.

Υδροχόος

Η ευνοϊκή γωνία Αφροδίτης-Άρη βοηθά τα επαγγελματικά σας με διακριτικούς, σιωπηλούς τρόπους τις τελευταίες μέρες. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά, ενώ γενικά σε όλες σας τις επαφές υπάρχει συμφωνία απόψεων. Μια δημιουργική, εξωστρεφής κι ερωτική μέρα, με ευκαιρίες διασκέδασης.

Ιχθείς

Καλυτερεύει το κλίμα στις σχέσεις η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη. Ειδικά στις φιλίες που μπορεί να υπήρξαν εντάσεις και ίντριγκες τις τελευταίες δυο εβδομάδες, τώρα επιτέλους τα συναισθήματα ομορφαίνουν. Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι είναι καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένεια και με θέματα ακινήτων

Κριός

Μια επικοινωνιακή και θετική μέρα, με τη Σελήνη απ’ τους Διδύμους να κάνει το κλίμα ανάλαφρο και να δίνει την ανάγκη για πολλή κουβεντούλα. Επαφές, συζητήσεις, βόλτες και αρκετές μετακινήσεις. Η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη εξισορροπεί τις σχέσεις, προσφέρει ωραίες ερωτικές στιγμές και βελτιώνει τα οικονομικά.

Ταύρος

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει η Σελήνη σήμερα, μια καλή μέρα για τα έσοδα και για να τακτοποιήσετε πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Η Αφροδίτη σχηματίζει θετική γωνία με τον Άρη και κάνει το κλίμα όμορφο κι ερωτικό, μια επιρροή που φέρνει ισορροπία στις σχέσεις. Καλή μέρα για ραντεβού, συνεργασίες, συμφωνίες.

Δίδυμοι

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα και δημιουργεί επικοινωνιακή διάθεση, ενώ θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με τους στόχους σας. Ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη, η οποία βελτιώνει το κλίμα στο χώρο δουλειάς και είναι ιδανική μέρα για οικονομικές ή άλλες συμφωνίες.

Καρκίνος

Πολύ καλή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες η θετική γωνία Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει αρμονία, ομόνοια, ενώ ο ερωτισμός είναι στο μάξιμουμ. Απολαμβάνετε την κοινωνικότητα, τη διασκέδαση και οι όποιες διαφορές με τους άλλους εξομαλύνονται. Αυξημένη δημιουργικότητα επίσης.

Λέων

Η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη βελτιώνει ιδιαίτερα τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σχέσεις, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Καλή μέρα για συμφωνίες και για θέματα σπιτιού/ακινήτων. Η Σελήνη απ’ τους Διδύμους φέρνει συναντήσεις με φίλους και ευκαιρία για δικτύωση και ενασχόληση με τα online κοινωνικά δίκτυα.

Παρθένος

Ομορφαίνει τη διάθεση στις σχέσεις η θετική όψη Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Αυξημένος ερωτισμός, καλύτερη επικοινωνία και συσχέτιση σε πιο σοβαρό και σταθερό επίπεδο. Η Σελήνη σήμερα τονίζει τον επαγγελματικό σας οίκο, κι έτσι είναι μέρα με επαφές με ανωτέρους ή άλλες επαγγελματικές κινήσεις, σε καλό κλίμα.

Ζυγός

Θετική για τα οικονομικά και τις σχέσεις σας η όψη Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Μικρή βελτίωση των εσόδων, ενώ με πρακτικότητα και αμεσότητα πετυχαίνετε τους στόχους σας. Επίσης εναρμονίζει το κλίμα σε οικογενειακές κι ερωτικές σχέσεις, οι οποίες τελευταία πέρασαν από εντάσεις.

Σκορπιός

Καθώς η γλυκιά Αφροδίτη διατρέχει το ζώδιό σας, σχηματίζει σήμερα με ακρίβεια μια θετική όψη με τον δυναμικό Άρη, η οποία ανεβάζει τον ερωτισμό και προσφέρει μια πολύτιμη συμφωνία και αρμονία στις σχέσεις. Επίσης βοηθά τις συνεργασίες, ενώ οι διάφορες επαφές γίνονται σε πολύ καλύτερο κλίμα, με ταύτιση απόψεων, χωρίς διχόνοιες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being