Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 27 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 27 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας συναντιέται η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, μια σύνοδος που τις τελευταίες μέρες βγάζει αίσθημα ανεπάρκειας στις σχέσεις, μοναξιά και «κλείσιμο» συναισθηματικό. Ας γίνετε πιο δοτικοί ωστόσο. Η δυνατή σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που επίσης κορυφώνεται σήμερα προκαλεί δυνατές εμμονές, πάθη και ίντριγκες.

Τοξότης

Η δυνατή σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι πιθανό να φέρνει σημαντικά οικονομικά άγχη ή και αδιέξοδα. Σίγουρα πρέπει να ενεργοποιηθείτε στον τομέα αυτό και να βρείτε νέες πηγές εσόδων – είναι η κατάλληλη εποχή. Κάποιοι κύκλοι τελειώνουν στις σχέσεις αυτές τις μέρες με τη συνάντηση Αφροδίτης-Κρόνου.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας συναντιέται ο Άρης με τον Πλούτωνα, μια ισχυρή σύνοδος που δυναμώνει πολύ τα πάθη και τον εγωισμό σας – προσέξτε να μην τυφλώνεστε απ’ τα θέλω σας. Ωστόσο αυξάνει τη δύναμη και σάς αναγεννά. Κριτικές στις φιλίες πιθανές, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου να δημιουργεί κι ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις.

Υδροχόος

Λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου είναι λογικό να νιώθετε απομονωμένοι και να δυσκολεύεστε στις σχέσεις και στα επαγγελματικά τις τελευταίες μέρες – μοναξιά κι αίσθημα ανεπάρκειας. Οικονομικό «στέγνωμα» επίσης. Σημαντικές καθάρσεις και τελειώματα φέρνει η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, η οποία απαιτεί το οριστικό κλείσιμο ζητημάτων.

Ιχθύες

Για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε τις ίντριγκες και τους ανταγωνισμούς στις φιλίες, με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα να δυναμώνει πολύ τον εγωισμό και τους ψυχαναγκασμούς απ’ όλες τις πλευρές. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου είναι πιθανό να φέρνει κριτικές και σκληρές συμπεριφορές από συγγενείς εξ’ αγχιστείας και από καθηγητές.

Κριός

Δυο δυνατές σύνοδοι κορυφώνονται σήμερα. Η συνάντηση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να βγάζει δυνατό δημιουργικό δυναμικό αλλά προκαλεί και έντονο θυμό, πάθη κι ανταγωνισμούς, κυρίως στα επαγγελματικά και με άτομα εξουσίας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου «στεγνώνει» τα έσοδα και τα συναισθήματα – απόσταση στις σχέσεις.

Ταύρος

Άμεσα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα και λόγω της οποίας μπορεί να νιώθετε μοναξιά και αίσθημα ανεπάρκειας. Ωστόσο η συνάντηση Άρη-Πλούτωνα δίνει αίσθημα ισχύος και αναγεννά τις δυνάμεις σας – πιθανά ανοίγματα και αύξηση της επιρροής σας.

Δίδυμοι

Απαιτητικό το κλίμα στο χώρο εργασίας, λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου, και είναι λίγο δύσκολο να απολαύσετε τη καθημερινότητά σας. Πιθανόν να ενοχλείστε με λεπτομέρειες, και στις σχέσεις το ίδιο. Σήμερα κορυφώνεται και η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, η οποία δυναμώνει τα πάθη και προκαλεί ανταγωνισμούς, ίντριγκες ή παρασκήνια.

Καρκίνος

Μια πολύ δυνατή όψη κορυφώνεται σήμερα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, η οποία δυναμώνει τις επιθυμίες και τον εγωισμό σας, μπορεί ακόμα και να τυφλώνεστε απ’ αυτά, κάτι που ίσως οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ζητά σοβαρότητα στα ερωτικά και τη δημιουργικότητα.

Λέων

Μια πολύ δυνατή όψη κορυφώνεται σήμερα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, η οποία δυναμώνει τις επιθυμίες και τον εγωισμό σας, μπορεί ακόμα και να τυφλώνεστε απ’ αυτά, κάτι που ίσως οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου ζητά σοβαρότητα στα ερωτικά και τη δημιουργικότητα.

Παρθένος

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα είναι μια πολύ ισχυρή όψη που δυναμώνει τα πάθη, τον ερωτισμό αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Ίσως νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα τώρα. Η συνάντηση Αφροδίτης-Κρόνου προκαλεί εμπόδια στην επικοινωνία στις σχέσεις – μυστικοπάθεια και κριτική επίσης.

Ζυγός

Μια πολύ ισχυρή όψη κορυφώνεται σήμερα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες δυναμώνει τον εγωισμό, βγάζει αρκετό θυμό στην επιφάνεια, ενώ είναι πιθανές συγκρούσεις και παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις και την οικογένεια. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου «στεγνώνει» τα οικονομικά και τα συναισθήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being