Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες της καθημερινότητας που δεν προλαβαίνατε μέσα στην πολύ έντονη τελευταία εβδομάδα. Η Κυριακή θα είναι πολύ πιο ήσυχη και γλυκιά, με όμορφες στιγμές κοινωνικότητας, με φλερτ, γνωριμίες και ωραίες συναντήσεις με καλούς φίλους ή με ερωτικά ραντεβού.

Τοξότης

Βελτιώνεται το κλίμα το Σαββατοκύριακο, μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Ευχάριστο, εξωστρεφές και περιπετειώδες  το Σάββατο, δίνει την ευκαιρία για  διασκέδαση, φλερτ, σπορ, δημιουργικότητα  και αποδράσεις στη φύση. Η Κυριακή πολύ πιο ήρεμη, όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε το χώρο σας και λεπτομέρειες της ζωής.

Αιγόκερως

Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο ξέφρενες για σας, αλλά το Σαββατοκύριακο θα δώσει την ευκαιρία για ένα  μικρό διάλειμμα απ’ τις εντάσεις, ειδικά η Κυριακή. Το Σάββατο θα τονιστεί ο τομέας του σπιτιού, κι έτσι θα ασχοληθείτε με τους δικούς σας και με το χώρο σας. Πολύ πιο δημιουργική, γλυκιά κι ερωτική η Κυριακή – φλερτ, διασκέδαση και χαρά.

Υδροχόος

Επικοινωνιακό το Σάββατο, θα δώσει  την ευκαιρία για συναντήσεις, βόλτες, ταξιδάκια, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα, σε πιο θετικό κλίμα απ’ τις προηγούμενες μέρες. Διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, πολλές ιδέες. Η Κυριακή πιο ήρεμη, με έμφαση στον τομέα του σπιτιού – ευχάριστο cocooning και χαλάρωση.

Ιχθύες

Η αστάθεια και η αβεβαιότητα των προηγούμενων ημερών υποχωρεί και το Σαββατοκύριακο δίνει μια ανάσα απ’ τους φρενήρεις ρυθμούς.. Ωραία ψώνια πιθανά το Σάββατο και απόλαυση του καλού φαγητού και των αισθήσεων. Επικοινωνιακή η Κυριακή, με συναντήσεις με συγγενείς, βόλτες, ταξιδάκια, συζητήσεις και γνωριμίες.

Κριός

Μετά από μια φρενίτιδα εξελίξεων, ανατροπών και έντασης τις προηγούμενες μέρες, το Σαββατοκύριακο θα δώσει μια ανάσα πριν τη καινούργια εργασιακή εβδομάδα που θα έχει κι αυτή τις εντάσεις της. Πιο δραστήριο κι εξωστρεφές το Σάββατο με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας, ενώ τη Κυριακή οι ρυθμοί πέφτουν φανερά και θα ηρεμήσετε.

Ταύρος

Με τη Σελήνη απ’ το Κριό για  το Σάββατο θα συνεχίσετε να βιώνετε  μια εχθρότητα απ’ το περιβάλλον σας, ενώ υπάρχει ανάγκη για απόσυρση και φυγή, καθώς είστε πιο ευαίσθητοι σε αρνητικές ενέργειες. Όμως τη Κυριακή  η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, οι ρυθμοί γίνονται αργοί, το κλίμα γλυκαίνει και θα απολαύσετε τα ωραία πράγματα της ζωής.

Δίδυμοι

Το Σάββατο η Σελήνη τονίζει  τον οίκο της φιλίας και της  δικτύωσης, κι έτσι η εστίαση της  προσοχής βρίσκεται στις παρέες σας  αλλά και στην online κοινωνικοποίηση, σε θετικότερο κλίμα από τη Παρασκευή. Η Κυριακή θα είναι πολύ πιο ήρεμη και θα μπορέσετε να αποσυρθείτε, να ακούσετε μουσική και να χαλαρώσετε.

Καρκίνος

Υποχωρούν οι έντονες αστρολογικές επιρροές προς το παρόν, κι έτσι το Σαββατοκύριακο θα δώσει την ευκαιρία για μια παύση, καθώς και η ερχόμενη εβδομάδα θα έχει τις εντάσεις της. Ένα κοινωνικό διήμερο, με το Σάββατο να είναι πιο δραστήριο, ενώ η Κυριακή δίνει την ευκαιρία για όμορφες στιγμές με τις παρέες σας.

Λέων

Η Σελήνη απ’ τον Κριό για το Σάββατο κάνει το κλίμα πιο δραστήριο και τη διάθεση εξωστρεφή, ενώ τονίζει τον οίκο των ταξιδιών – ιδανική μέρα για περιπέτειες στη φύση αλλά και για διάβασμα και «ταξίδεμα» μέσα από βιβλία. Πιο ήρεμη αλλά και κοινωνική η Κυριακή – ιδανική για να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα με αγαπημένους ανθρώπους.

Παρθένος

Συνεχίζει να είναι λίγο ανταγωνιστικό  το περιβάλλον και για το Σάββατο, όχι ωστόσο με την ίδια ένταση που  υπήρξε τις προηγούμενες μέρες. Προσοχή  σε ίντριγκες και χειραγώγηση, από  και προς εσάς. Πολύ πιο ήρεμη κι ευχάριστη η Κυριακή, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο αργό ζώδιο του Ταύρου και να επιτρέπει στιγμές ξεκούρασης και απόλαυσης.

Ζυγός

Ιδιαίτερα κοινωνικό το Σάββατο  για το ζώδιό σας, το οποίο δίνει  την ευκαιρία για συναντήσεις με καλούς φίλους, για ερωτικά ραντεβού, γνωριμίες και αρκετό socializing, σε πολύ πιο θετικό κλίμα. Διορθώνονται λίγο οι ρήξεις των προηγούμενων ημερών, ενώ η Κυριακή θα είναι ήρεμη και θα αναζωογονηθείτε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being