Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ρευστό στα νοσοκομεία για την αποπληρωμή χρεών - 47.390.000 θα πάρει η περιοχή

Ρευστό στα νοσοκομεία για την αποπληρωμή...
Χριστακόπουλος Θάνος

Το συνολικό κονδύλι αγγίζει τα 300εκ. ευρώ

Στην έγκριση 300 εκατομμυρίων Ευρώ στα νοσοκομεία όλης της Επικράτειας για την αποπληρωμή ανεξόφλητων υποχρεώσεων προς τρίτους, προχώρησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος. Από αυτό το συνολικό κονδύλι στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας αντιστοιχούν 47.390.000 ευρώ.

Τα χρήματα θα δοθούν κυρίως και πρωτίστως σε προμηθευτές των ειδικών μονάδων (Μ.Ε.Θ, Μ.Α.Φ, Μ.Τ.Ν κλπ) ώστε να μπορέσουν και να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα. Άλλωστε πολλές ειδικές μονάδες παρουσιάζουν πολλές ελλείψεις με συνέπεια να δυσκολεύεται απίστευτα το έργο των εργαζομένων στα νοσοκομεία.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Υγείας, με το ποσό των 300 εκατ. ευρώ εκταμιεύεται πλήρως η σχετική διαθέσιμη πίστωση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας για το οικονομικό έτος 2012 και “ενισχύονται εγκαίρως οι νοσοκομειακές δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους και συνακόλουθα η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις