Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O 32χρονος Τσέινινγκ Τέιτουμ ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι ηθοποιός στον κόσμο

O 32χρονος Τσέινινγκ Τέιτουμ ανακηρύχθηκ...
Μαρτάτος Tάκης

Ο γοητευτικός ηθοποιός που το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε στο τολμηρό φιλμ "Magic Mike", δήλωσε ότι δεν το περίμενε

O 32χρονος Αμερικανός ηθοποιός και πρώην μοντέλο Τσέινινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) που κατάγεται από την Αλαμπάμα, αναδείχθηκε από το περιοδικό People, ως ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς, «2012 Sexiest Man Alive», όπως είναι ο αγγλικός τίτλος.

Η επιλογή έμοιαζε μάλλον αναμενόμενη καθώς ο Τέιτουμ έχει κάψει πολλές γυναικείες καρδιές με το όλο στυλ και το καλογυμνασμένο σώμα του ενώ μέσα στο 2012 το κοινό τον είδε σε δύο επιτυχημένες ταινίες, το ρομαντικό «The Vow-Έρωτας από την αρχή» με την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς και «Magic Mike» όπου υποδύθηκε έναν χορευτή στρίπερ, κάτι που είχε κάνει στην πραγματικότητα, στο ξεκίνημα του στο χώρο της σώουμπιζ.

Όπως γράφουν με χιούμορ τα ξένα σάιτ όπως της εφημερίδας Huffington Post, το Αμερικανικό περιοδικό People ίσως χρειαστεί επιπλέον μέτρα ασφαλείας στα γραφεία του για να αντιμετωπίσει τους μαινόμενους και δυσαρεστημένους θαυμαστές του ξανθού Καναδού ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος για άλλη μία χρονιά δεν επελέγη ως ο πιο σέξι άνδρας ηθοποιός στον πλανήτη (πέρυσι έχασε το «στέμμα» του People από τον Μπράντλει Κούπερ και είχε γίνει χαμός).

Ο Τέιτουμ πλέον με την φετινή του ανακήρυξη ως ο πιο σέξι, μπήκε στην λίστα των ελίτ που περιλαμβάνει ωραίους ηθοποιούς όπως ο Μπράντλει Κούπερ, ο επίσης Καναδός Ράιαν Ρέινολντς αλλά και οι δύο φορές κάτοχοι του τίτλου, Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνει.

Ο Τέιτουμ δήλωσε ότι σχεδόν δεν το πίστευε μόλις έμαθε τα καλά νέα. Κακά τα ψέματα ένας τέτοιος τίτλος όσο κι αν ακούγεται αστείος ή χωρίς ιδιαίτερη σοβαρότητα, δεν παύει να έχει αντίκτυπο σε επίπεδο προβολής στον ηθοποιό που τον κερδίζει.

Η σύζυγος του, επίσης ηθοποιός Jenna Dewan Tatum, επίσης χαμογέλασε και σχεδόν δεν το πίστευε μόλις έμαθε τον «σέξι» τίτλο του γοητευτικού άνδρα της. Ο Τέιτουμ που στο ξεκίνημα της καριέρας του και συγκεκριμένα στα είκοσι του χρόνια είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «She Bangs» του Ρίκι Μάρτιν, τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια είχε αρχίσει να συνηθίσει στη γυναικεία προσοχή.

Στα επόμενα κινηματογραφικά του σχέδια είναι ο ρόλος ενός Ολυμπιονίκη παλαιστή στο «Foxcatcher» σε σκηνοθεσία Μπένετ Μίλερ όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Στιβ Καρέλ και Μαρκ Ράφαλο καθώς και στην περιπέτεια δράσης του Ρόλαντ Έμεριχ «White House Down» όπου υποδύεται έναν υπάλληλο της Μυστικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με συμπρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ (θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2013).

Το τεύχος του People με τους πιο σέξι ηθοποιούς για το 2012 (υπάρχει και μία τολμηρή φωτό του 35χρονου Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ του Dawson's Creek πάνω σε ένα άλογο), κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στα καταστήματα και περίπετερα ξένου Τύπου, όπως στο Newstand της οδού Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight