Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 16 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Τις πρωινές ώρες η σύνοδος Σελήνης-Άρη  μπορεί να φέρει ταλαιπωρίες σε οικονομικές  συναλλαγές – μην βιάζεστε. Επίσης προσέξτε τους ανταγωνισμούς για  οικονομικά θέματα. Νευρική και η υπόλοιπη μέρα, με ξαφνικές αλλαγές προγράμματος, έκτακτες εξελίξεις στη δουλειά και ένταση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας συναντιέται η  Σελήνη με τον Άρη το πρωί και  δημιουργούν εύφλεκτο, πολεμικό κλίμα. Φροντίστε να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, και προσπαθήστε να ανεξαρτητοποιηθείτε, γιατί η έλλειψη ανεξαρτησίας συχνά οδηγεί σε θυμό. Ασταθής και η υπόλοιπη μέρα, με έκτακτα έξοδα και κυκλοθυμία στα αισθηματικά.

Αιγόκερως

Το πρωί μπορεί να ταραχτεί ο ύπνος  σας λόγω φασαρίας ή στρες, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Άρη φέρνει επίσης στην επιφάνεια ορισμένα άλυτα θέματα. Το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες προκαλούν ένταση, φέρνουν έκτακτα γεγονότα, και προς το βράδυ και λίγη κατάθλιψη.

Υδροχόος

Μέχρι το μεσημέρι προσέξτε τις εντάσεις, κυρίως με φίλους και γνωστούς, καθώς  η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει  το κλίμα εύφλεκτο. Προκαλεί επίσης άγχος για την εξέλιξη των  σχεδίων σας. Όμως μην βιάζεστε, καθώς  ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος και υπάρχουν καθυστερήσεις. Ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Νευρικότητα στην επικοινωνία και στη σκέψη.

Ιχθύες

Ένταση προκαλεί σήμερα το πρωί η  σύνοδος Σελήνης-Άρη, και ειδικά στον επαγγελματικό χώρο θα πρέπει να προσέχετε τους ανταγωνισμούς  και τις συγκρούσεις. Προσέξτε επίσης τον εγωισμό σας. Ροπή προς ατυχήματα, κρυώματα, φλεγμονές. Ασταθής μέρα γενικά, με έκτακτα έξοδα επίσης και με ίντριγκες στις παρέες το βράδυ.

Κριός

Μια μέρα με έντονους ρυθμούς και  νευρικότητα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού  να φέρνει έκτακτα γεγονότα, κυρίως στα επαγγελματικά, αλλά όχι μόνο. Κυκλοθυμία αλλά και εγρήγορση. Το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί μια κάθαρση συναισθηματική και μπορεί να φέρει ανταγωνισμούς με άτομα εξουσίας, με τους γονείς κλπ.

Ταύρος

Το πρωί με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείτε σε οικονομικές συναλλαγές και να υπάρξουν επίσης ίντριγκες κι ανταγωνισμοί – εριστικό το κλίμα. Αλλά και η υπόλοιπη μέρα θα είναι νευρική. Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει άλυτα θέματα στην επιφάνεια. Λόγω έντασης μπορεί να δυσκολευτεί λίγο ο ύπνος σας.

Δίδυμοι

Προσέξτε σήμερα τον εκνευρισμό και τα ατυχήματα, καθώς η σύνοδος  Σελήνης-Άρη δημιουργεί εύφλεκτο κλίμα, κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Συγκρούσεις  και διαφωνίες σε συνεργασίες  και σχέσεις, ενώ ο εγωισμός είναι ανεβασμένος και δεν βλέπει ο ένας τη θέση του άλλου. Ξαφνική αλλαγή σε σχέδια. Απρόβλεπτες αντιδράσεις από φίλους.

Καρκίνος

Η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει  το κλίμα εριστικό, ιδιαίτερα τις  πρωινές ώρες, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε τον εκνευρισμό στο χώρο δουλειάς και σε καθημερινές γενικά εργασίες. Και η υπόλοιπη μέρα ωστόσο θα είναι άστατη, με ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά, απρόσμενες αντιδράσεις στις σχέσεις και λίγη βαρυθυμία προς το βράδυ.

Λέων

Η τάση του ζωδίου σας προς βιασύνη  κι ανυπομονησία θέλει προσοχή σήμερα, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Άρη οδηγεί σε εκνευρισμό. Εντάσεις στα ερωτικά ή και με τα παιδιά. Ασταθής και η υπόλοιπη μέρα, με έκτακτα θέματα στην εργασία και απρόσμενες εξελίξεις σε σπουδές, νομικά ζητήματα ή ταξίδια.

Παρθένος

Εριστικό το κλίμα σήμερα, το πρωί ειδικά, με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη να δημιουργεί πολεμική διάθεση από και προς εσάς. Προσέξτε τα ατυχήματα, τη βιασύνη, τα κρυολογήματα και τους πονοκεφάλους. Οι φλεγμονές άλλωστε, δεν είναι παρά υλοποιημένος θυμός. Έκτακτα θέματα και στα οικονομικά – απρογραμμάτιστα έξοδα.

Ζυγός

Μια νευρική και άστατη μέρα για  το ζώδιό σας. Το πρωί η σύνοδος  Σελήνης-Άρη είναι πολύ πιθανό να προξενήσει εκνευρισμό, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία. Κατόπιν, το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού  ταράζει τη ψυχολογία σας, φέρνει έκτακτα γεγονότα και απρόβλεπτες συμπεριφορές. Η μέρα κλείνει με λίγο βαριά διάθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being