Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η έκθεση μιας μαθήτριας δημοτικού: Στο τέλος κατάλαβα ότι είχε δίκιο ο Μιχαλολιάκος

Η έκθεση μιας μαθήτριας δημοτικού: Στο τ...

Η δασκάλα της προτίμησε να μην σχολιάσει

«Ενα χειμερινό πρωινό καθώς έβλεπα τηλεόραση έμαθα ότι ο ‘κ.Μιχαλολιάκος’ έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε θέμα την ‘Κατάρρευση της Ελλάδας’ από τα κυβερνητικά πολιτικά στελέχη. Ετσι αποφάσισα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να πάω στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα.

Είδα στο Σύνταγμα τους τσολιάδες να αλλάζουν θέση ανάλογα με την ώρα, είδα σε κάθε γωνιά των πεζοδρομίων του Συντάγματος, χιλιάδες περιστέρια και πολλούς ανθρώπους. Αλλά και στη διαδρομή μου είδα τα δικαστήρια της Ευελπίδων, τον Παρθενώνα και άλλα. Αλλά πιο πολύ από όλα μου άρεσαν τα δικαστήρια της Ευελπίδων γιατί κάθε λεπτό της ώρας έβγαινε μια νέα υπόθεση και ένα νέο σκάνδαλο. Στο τέλος κατάλαβα ότι είχε δίκιο ο Μιχαλολιάκος γιατί απλά όλα αυτά που είπε είχαν γίνει και ήταν αλήθεια».

Το παραπάνω κείμενο είναι η έκθεση μιας μαθήτριας δημοτικού από σχολείο της Ιεράπετρας. Η μικρή επέλεξε να γράψει για τη Χρυσή Αυγή αλλά και τι αποκόμισε από την επίσκεψή της στην πρωτεύουσα.

Η δασκάλα της προτίμησε να μην σχολιάσει τα γραφόμενα της μαθήτριας και περιορίστηκε στο εξής: «Δήμητρα καλή η δομή στο κείμενό σου, να θυμάσαι όμως ότι στο σχολείο δεν αναφερόμαστε σε πολιτικά πρόσωπα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις