Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε επισκέψεις στα σχολεία εν όψει του εορτασμού της επετείου της 17 Νοέμβρη! - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε επισκέψεις στα σχ...

Τι απάντησε ο Αχαιός υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου

Νέο μέτωπο άνοιξε η Χρυσή Αυγή, αυτή τη φορά με το υπουργείο Παιδείας. Όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος, το κόμμα του ετοιμάζει επισκέψεις στα σχολεία με αφορμή τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη.

«Επειδή οι μέρες που έρχονται είναι λίγο περίεργες και θα δώσουν τροφή στις γνωστές αριστερίστικες και ψευτοαντιεξουσιαστικές εγκληματικές οργανώσεις να προβούν σε παράνομες ενέργειες, πλησιάζει και η 17 Νοέμβρη, και όπως ζήσαμε τον Δεκέμβριο του 2008, θα θέλαμε να μεριμνήσετε έγκαιρα και αποτελεσματικά ώστε τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς μαθητών και καθηγητών να παταχθούν»  τόνισε.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συμπλήρωσε ότι «ο  ρόλος του μαθητή και του δασκάλου είναι σαφής και καθορισμένος και για εμάς η εκπαίδευση πρέπει να βασίζεται στο τρίπτυχο Πατρίς -Θρησκεία – Οικογένεια».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου απάντησε πως για να πάει κάποιος σε σχολείο θα πρέπει να πάρει άδεια και εγκάλεσε τον βουλευτή για τις προσβλητικές αναφορές του στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις