Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο μέχρι τις 22/11, θα φέρει το τελείωμα σχέσεων ή συνεργασιών και το κλείσιμο ορισμένων κύκλων, άλλοτε με πιο εύκολο τρόπο και άλλοτε μέσα από ίντριγκες. Για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε ιδιαίτερα τις απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις και σπατάλες – μην στηρίζεστε στη τύχη.

Τοξότης

Καθώς διατρέχει ο πολεμικός Άρης το ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον υπερβολικό Δία, μια όψη που ωθεί σε ακρότητες και σε πολεμική διάθεση για ιδεολογικά, φιλοσοφικά και πολιτικά θέματα. Μην υπερβάλλετε εαυτόν. Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Ζυγό έως τις 22/11 θα φέρει νέες φιλίες και συμμετοχή σε καλλιτεχνικές ή άλλες ομάδες.

Αιγόκερως

Ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις και νέες συνεργασίες, με τη διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Ζυγό έως τις 22/11 να βελτιώνει τη δημόσια εικόνα σας και τις σχέσεις σας με άτομα εξουσίας. Στο Σαββατοκύριακο προσέξτε τις ακρότητες στη διατροφή και κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις ή αποφάσεις που μπορεί να κοστίσουν.

Υδροχόος

Ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Ζυγό (έως 22/11), η οποία θα ανεβάσει τη γοητεία σας και θα τραβήξετε όμορφες παρουσίες στη ζωή σας. Βελτίωση σε σχέσεις με καθηγητές και συγγενείς. Μικρή άνοδος στα έσοδα. Προσέξτε στο Σαββατοκύριακο την επιπολαιότητα και τις ακρότητες σε αισθηματικά και φιλίες.

Ιχθύες

Έντονη τάση ακροτήτων προκαλεί η αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια όψη που ωθεί σε απερίσκεπτες ή βιαστικές και αφελείς κινήσεις, γκάφες, αλλά και σε συγκρούσεις για πολιτικά και ιδεολογικά θέματα. Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό και θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή μέχρι τις 22/11.

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό θα ανεβάσει κατακόρυφα τη γοητεία και τις κατακτήσεις σας μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, ενώ θα δώσει κι ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές κοινωνικής και συντροφικής ζωής. Αυτό που θέλει προσοχή στο Σαββατοκύριακο είναι οι ιδεολογικές, πολιτικές και φιλοσοφικές συγκρούσεις και λογομαχίες.

Ταύρος

Λόγω της αντίθεσης Άρη-Δία θα πρέπει για λίγες ακόμα μέρες να προσέχετε τα αλόγιστα έξοδα, καθώς η όψη αυτή ωθεί σε αγορές και άλλες κινήσεις που θα αποδειχθούν απερίσκεπτες. Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα βελτιώσει το κλίμα στον εργασιακό χώρο και μέχρι τις 22/11 θα είναι καλή εποχή για δημόσιες σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμοι

Άμεσα σάς επηρεάζει η αντίθεση Άρη-Δία που κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο, η οποία ωθεί σε λάθη, υπερβολές, αλόγιστες κινήσεις, ακόμα και γκάφες. Αποφύγετε τις πολιτικές συζητήσεις – πιθανές συγκρούσεις. Η Αφροδίτη όμως απ’ το Ζυγό υπόσχεται όμορφη αισθησιακή ζωή, φλερτ, διασκέδαση και δημιουργικότητα έως τις 22/11.

Καρκίνος

Με τη κορύφωση της αντίθεσης Άρη-Δία, κορυφώνονται και οι εντάσεις που υπήρχαν εδώ και αρκετές μέρες στο χώρο δουλειάς και στη καθημερινότητα. Οι διατροφικές ακρότητες μπορεί να κοστίσουν στην υγεία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό ωστόσο, ομορφαίνει τα συναισθήματα και προσφέρει ωραίες στιγμές οικιακής θαλπωρής.

Λέων

Ένα Σαββατοκύριακο με αρκετές ακρότητες, με την αντίθεση Άρη-Δία να φέρνει υπερβολές και απερίσκεπτες κινήσεις, κυρίως στα αισθηματικά και με τις φιλίες σας. Προσέξτε να μη συγκρουστείτε για ιδεολογικά ζητήματα. Η Αφροδίτη απ’ το Ζυγό έως τις 22/11 θα γλυκάνει την επικοινωνία και θα δώσει την ευκαιρία για ωραία ταξιδάκια.

Παρθένος

Φεύγει η γλυκιά Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, ωστόσο θα ευεργετήσει τα έσοδά σας μέχρι τις 22/11, ενώ θα κάνετε και ωραίες αγορές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι υπερβολές κάθε είδους και η απερισκεψία, λόγω της αντίθεσης Άρη-Δία που κορυφώνεται στο Σαββατοκύριακο, η οποία προκαλεί επίσης διαφωνίες ιδεολογικού χαρακτήρα.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η ευμενής Αφροδίτη, η οποία μέχρι τις 22/11 θα ομορφύνει τη διάθεση και την εμφάνισή σας, ενώ θα ανεβάσει τις κατακτήσεις σας. Βελτίωση στα έσοδα επίσης. Ιδανική περίοδος για να φροντίσετε την εμφάνισή σας και να ασχοληθείτε με τη τέχνη. Στο Σαββατοκύριακο προσέξτε τις πολιτικές/ιδεολογικές συζητήσεις και συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being