Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξέσπασε σε κλάματα στον "αέρα" του ΣΚΑΙ η Λιάνα Κανέλλη - Ο "καβγάς" με την Τσαπανίδου και η συγγνώμη που ακολούθησε - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε σε κλάματα στον "αέρα"...

Θίχτηκε απο φάρσα που της έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής "Συντέλεια"

Με κλάματα on air επέστρεψε η Λιάνα Κανέλλη στο στούντιο του ΣΚΑΙ! «Η βία δεν γίνεται να γίνεται σάτιρα» δήλωσε και ξέσπασε σε λυγμούς!

Νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την εκπομπή «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» της Πόπης Τσαπανίδου διότι στο διάλειμμα οι συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια» την προσέγγισαν για να της κάνουν πλάκα.

Ωστόσο η κυρία Καννέλη έγινε έξω φρενών και έφυγε άρον άρον από το στούντιο. H πλάκα περιλάμβανε γάντια του μποξ «θυμίζοντας» στιγμές από το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

Η Πόπη Τσαπανίδου λίγο αργότερα ζήτησε συγγνώμη στον άερα και είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεση του σταθμού να την προσβάλλουν.

Οι δυο κυρίες μίλησαν για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, την κρίση και τι πρέπει να κάνουνε τα κόμματα!

Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια λέει: « Αυτό είναι μοντέλο ΚΚΕ Ελλάδας... του ΚΚΕ Ελλάδας; Είναι μοντέλο δικό μας... εδώ... ελληνικό; Προσπαθώ να θυμηθώ που στο καλό το έχω ξανακούσει». Και τότε η βουλευτής του ΚΚΕ της απαντά σε έντονο ύφος: «Μα ναι βεβαίως Κουμμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος... Εάν θέλεις μόνο μοντελάκια παραγωγής εξωτερικού τότε έχεις εκ των πραγμάτων και στον ελληνικό λαό μηδενική, μηδενική εμπιστοσύνη ότι ο ελληνικός λαός μπορεί τις ιδέες του και τις πολιτικές του... τα προϊόντα που παράγονται με συνθήκες Μπαγκλαντές δεν θα παραχθούν στην Ελλάδα στα πλαίσια της ανταγωνιστικότητας με μισθούς Μπαγκλαντές».

Η Πόπη Τσαπανίδου τότε είπε «Πρέπει να πάμε σε διαφημίσεις»! Και όταν γύρισε από τις διαφημίσεις, η Λιάνα Κανέλλη είχε φύγει από την εκπομπή και η παρουσιάστρια ήταν σε έξαλλη κατάσταση!

Η Πόπη Τσαπανίδου φανερά εκνευρισμένη είπε: «Έχουμε επιστρέψει από τις διαφημίσεις, οι οποίες κράτησαν λίγο παραπάνω απ' ότι τα συνηθισμένα μας Πράγματι όπως παρατηρείται κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια του διαλλείματος... Είμαι σε δυσάρεστη θέση να σας πω ότι στις διαφημίσεις έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με την κυρία Λιάνα Κανέλλη και τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλειας». Ξέφυγε λίγο το πράγμα ίσως από τα όρια χωρίς βέβαια να υπάρχει καμία πρόθεση να την ενοχλήσουμε... Ελπίζω να επανέλθει! Να της ζητήσουμε συγγνώμη»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις