Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αβάν πρεμιέρ της νέας ταινίας «Αστερίξ και Οβελίξ» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα-Δείτε φωτό

Αβάν πρεμιέρ της νέας ταινίας «Αστερίξ κ...

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την ερχόμενη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

Την χθεσινή Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, πλήθος καλεσμένων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο ODEON Kosmopolis, στο Μαρούσι, στην Αθήνα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας  «Αστερίξ & Οβελίξ στη Βρετανία», που έγινε αποκλειστικά για συνδρομητές της εταιρείας Vodafone.

Πολλοί επώνυμοι γονείς δέχτηκαν το κάλεσμα της εταιρείας διναομής Odeon και της Vodafone και απόλαυσαν τις νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες του αγαπημένου διδύμου.

Για τέταρτη φορά οι αγαπημένοι κόμικ ήρωες μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, με τον απολαυστικό Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ και πάλι στο ρόλο του παχουλού Οβελίξ, ενώ τον Αστερίξ υποδύεται αυτή τη φορά, ο Εντουάρ Μπαέρ.

Μαζί τους συμμετέχουν τα πιο γνωστά ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου με πρώτη και καλύτερη την απόλυτη ντίβα, Κατρίν Ντενέβ, στο ρόλο της Αυτού Μεγαλειότητος.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι θρυλικοί Αστερίξ κι Οβελίξ ταξιδεύουν αυτή τη φορά στη Βρετανία μεταφέροντας ένα βαρέλι με το διάσημο μαγικό φίλτρο, για να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στον αγώνα κατά των Ρωμαίων. Έξαλλος, ο Καίσαρας επιστρατεύει τους Νορμανδούς, αλλά πολύ σύντομα Γαλάτες, Βρετανοί, Νορμανδοί και Ρωμαίοι μπλέκονται σ’ ένα τρελό κυνηγητό για ν’ αποκτήσουν το φίλτρο που θα τους χαρίσει τη νίκη…

Ανάμεσα στο κοινό που απόλυασε την αβάν πρεμιέρ της διασκεδαστικής ταινίας ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου, το μοντέλο Εύη Αδάμ, κ.α.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από την ερχόμενη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου και αναμένεται και στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight