Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Τζουραμάνης: Κύριε Δημαρά έχετε επιλεκτική μνήμη - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Α. Τζουραμάνης: Κύριε Δημαρά έχετε επιλε...

Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης "Πρωτοβουλία Πάτρας"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλίας Πάτρας” Ανδρέας Τζουραμάνης, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Γιάννη Δημαρά για τη λειτουργία του Συμβουλίου και το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, υποστηρίζει ότι ο δήμαρχος δεν είπε όλη την αλήθεια και τον κατηγορεί για "επιλεκτική μνήμη". Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

"Επειδή κ. Δήμαρχε κατά τη χθεσινή σας αναφορά όπου κάνατε λόγο για την αντιπολίτευση δεν είπατε την αλήθεια και φαίνεται ότι έχετε επιλεκτική μνήμη, να σας θυμίσω τι πραγματικά έχει συμβεί ώστε να γνωρίζουν οι συνδημότες μας ποιος είναι αυτός που άλλα λέει και άλλα πράττει εντός κι εκτός των συνεδριάσεων.

Στη συνεδρίαση, λοιπόν, των επικεφαλής των παρατάξεων την προηγούμενη Παρασκευή, εκείνοι που μέχρι την τελευταία στιγμή επέμεναν να υπάρχει κοινό δελτίο τύπου που να λέει ξεκάθαρα ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει σε οποιαδήποτε περίπτωση να λειτουργήσει και δεν είναι δυνατόν να αποκλείεται ο χώρος από όποια  κοινωνική ομάδα δεν αρέσει ένα θέμα της ημερήσιας διάταξης, ήταν ο κ.Πολίτης (ως εκπρόσωπος της παράταξης Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη), ο κ. Αϊβαλής (Ενωμένοι για την Πάτρα) κι εγώ (Πρωτοβουλία Πάτρας).

Οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων έπραξαν, αν θυμάστε καλά, τα εξής: ο κ. Κατσικόπουλος (Ενωτική Κίνηση Πάτρας) αποχώρησε από την αίθουσα μη διατυπώνοντας ξεκάθαρα τη θέση του, ο κ. Πελετίδης (Λαϊκή Συσπείρωση) αποχώρησε μην υπογράφοντας κοινό δελτίο τύπου με τις άλλες παρατάξεις λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι έχουν δίκαιο και ο κ. Πατούχας (Ανυπότακτη Πολιτεία) παρέμεινε στη συνεδρίαση μέχρι τέλους, αλλά δεν υπόγραφε κοινό δελτίο τύπου παρότι έλεγε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συνεδριάζει και ότι οι εργαζόμενοι έκαναν λάθος που απέκλειαν το χώρο.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Σας καλώ, αν είναι λάθος αυτά που αναφέρω, να με καταγγείλετε δημόσια, διαφορετικά, αν είναι αλήθεια αυτά που αναφέρω, να ανακατασκευάσετε τις χθεσινές δηλώσεις και να μην ξανά-τσουβαλιάσετε συλλήβδην την αντιπολίτευση.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και από τη στιγμή που προκαλείτε πρέπει να μάθετε τι σημαίνει εν τοις πράγμασι “τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη”! Ξεκαθαρίζω τη θέση της Πρωτοβουλίας Πάτρας επί του θέματος λέγοντας:

·    ναι στην κατασκευή του εργοστασίου μέσω Σ.Δ.Ι.Τ.

·    ναι στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι στον αποκλεισμό του χώρου από οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα συμπολιτών μας.

·    όχι στις πολιτικές πρακτικές φθηνού επικοινωνιακού επίπεδου που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή παραπέμποντας στη δεκαετία του ’80. Έχετε γίνει κουραστικοί επιτέλους!

Τέλος, μην προσπαθείτε να στήσετε ένα τεχνητό δίπολο μεταξύ του σάπιου πολιτικού κατεστημένου (όπως εσείς αναφέρετε) και της δικής σας παράταξης, διότι:

i) δεν μπορείτε να εκπροσωπήσετε το καινούργιο αφού ήσασταν στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και με απευθείας ανάθεση έμμισθα διορισμένος στον ΟΛΠΑ επί σειρά ετών στη διάρκεια κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και

ii) είστε σε αυτή τη θέση όχι από θετική ψήφο των συμπολιτών μας αλλά έλλειψη ικανής πολιτικής δύναμης με ολοκληρωμένο σχέδιο για την πόλη.

Ο άλλος δρόμος για την πόλη μας περνάει μέρα με τη μέρα μέσα από την Πρωτοβουλία Πάτρας όπου δεν θα αφήσουμε σπιθαμή Πατραϊκής γης απάτητη, ερχόμενοι σε διάλογο με τους συνδημότες μας, ώστε να καταρτίσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα για την πόλη μας μετά την πλήρη ακινησία που βιώνει η Πάτρα τα τελευταία χρόνια φέρνοντάς την σε πολύ χαμηλό σημείο έναντι άλλων αντίστοιχων πόλεων.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις