Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Δημήτρης Πάσιος από τους Τριημιτόνιο στον Ελβετικό προκριματικό για την Eurovision

O Δημήτρης Πάσιος από τους Τριημιτόνιο σ...

Ένας νέος αλλά πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης θα δώσει το παρόν στα προκριματικά

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, γνώριμος για τους φαν της Eurovision απο το παρελθόν, αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την ερμηνεία του τραγουδιού που θα μπει στην μάχη για την εκπροσώπηση της Ελβετίας στη Eurovision 2013, και ένας νέος αλλά πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης θα δώσει το παρόν στα προκριματικά, για να τιμήσει με τη σειρά του και αυτός τα χρώματα της πατρίδας μας.

Ο Δημήτρης Πάσιος, γνωστός φίλος των φαν του θεσμού του INFE GREECE - The Greek Eurovision fanclub, είναι ο νέος ερμηνευτής του "I STILL REMEMBER" (My sweet summer love)  μια δημιουργία των: Αντώνη Καιτατζίδη, Νίκου Μουζακίτη Χρήστου Μαραγκού Φώτη Πολύμερου Πέτρου Σπανού.

Είναι απόφοιτος λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας και πτυχιούχος μοντέρνου τραγουδιού. Σε ηλικία 20 ετών έλαβε μέρος στο X-Factor ως μέλος του συγκροτήματος "Τριημιτόνιο" που το 2010 προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας με το "ΧΑΜΟΓΕΛΑ"του Νίκου Τερζή και πέρσι κυκλοφόρησε  την προσωπική του δουλειά "Θα φωνάξω σ αγαπώ"-μετά την διάλυση του συγκροτήματος- αλλά και προσφάτως άνοιξε τους ορίζοντες του και στην υποκριτική υπό τις οδηγίες της ηθοποιού Έλντας Πανοπούλου στην σχολή της που φοιτά.

Ένα ρυθμικό χιτ που είναι ικανό να μας "κουνήσει απ τις καρέκλες μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight