Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 11 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 11 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Έμφαση στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης δίνει για το μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη σήμερα, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις με τις παρέες σας, για ομαδικές δραστηριότητες και για online κοινωνικοποίηση επίσης. Προς το βράδυ η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής, με πιθανή ανάγκη για αρκετό ύπνο.

Σκορπιός

Επαφές με άτομα εξουσίας φέρνει για το πρώτο κομμάτι της μέρας  η Σελήνη απ’ το Λέοντα και γενικά τονίζει τα επαγγελματικά σας. Προς το βράδυ θα δοθεί έμφαση στον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα είναι πιθανό να προκαλέσει μπερδέματα με τις παρέες σας ή και στα ερωτικά – μην εξιδανικεύετε άτομα.

Τοξότης

Σήμερα προσέξτε τη σύγχυση, την  αφηρημάδα και τη πολυδιάσπαση της  προσοχής, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να θολώνει τη κρίση. Επίσης προσοχή σε δηλητηριάσεις, στο αλκοόλ και στα χημικά. Πιθανά μπερδέματα στα επαγγελματικά, ενώ μπορεί να αποκαλυφθούν και κάποιες αυταπάτες, εξαπατήσεις και πλάνες.

Αιγόκερως

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα τονίζει  θέματα οικονομικά, κι έτσι θα τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν δάνεια, κάρτες, επενδύσεις, εφορία, κληρονομικά κλπ. Προς το βράδυ προσέξτε τα μπερδέματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να μπερδεύει και το νου σας.

Υδροχόος

Κοινωνικό το πρώτο μισό της μέρας, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Επαφές, γνωριμίες, κοινωνικότητα, σε ευχάριστο  mood. Προς το βράδυ το κλίμα θα γίνει πιο μπερδεμένο, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί θόλωμα, παρεξηγήσεις, ίσως και κάποιες ίντριγκες ή αποκάλυψη ψεμάτων.

Ιχθύς

Θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινής ρουτίνας τονίζει για το πρώτο  μισό της μέρας η Σελήνη, κι έτσι θα ασχοληθείτε με τη τακτοποίηση της καθημερινότητας. Απ’ το απόγευμα θα τονιστεί ο οίκος των σχέσεων και της κοινωνικότητας, αλλά προσέξτε τα μπερδέματα. Έντονη τάση αφηρημάδας, υπνηλίας και αυταπατών ή εξαπατήσεων.

Κριός

Μια δημιουργική και πιο ευχάριστη  μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα μέχρι το βραδάκι  να δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, σπορ, χόμπι, επαφή με τα παιδιά και δραστηριότητες που σάς ευχαριστούν. Μετά το απόγευμα βέβαια, η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα είναι πιθανό να φέρει αρκετή υπνηλία.

Ταύρος

Θέματα σπιτιού και οικογένειας  θα σας απασχολήσουν για το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας, χωρίς  να αναμένονται ιδιαίτερα απρόοπτα. Το βραδάκι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και θα τονίσει τον οίκο της διασκέδασης και του έρωτα, κι έτσι θα δώσει ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ, αλλά προσέξτε τις παρεξηγήσεις και τη φαντασία σας.

Δίδυμοι

Μια επικοινωνιακή μέρα, για το μεγαλύτερο μέρος της, όπου θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις, χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα. Απ’ το απόγευμα που θα λειτουργεί η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέχετε τα μπερδέματα, τη θολούρα, την αφηρημάδα και τα ψέματα.

Καρκίνος

Θέματα οικονομικών τονίζει σήμερα η Σελήνη μέχρι το βραδάκι που θα αλλάξει ζώδιο, κι έτσι είναι μια μέρα με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Το βράδυ  θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις και κουβεντούλα, αλλά η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει και κάποιες παρεξηγήσεις.

Λέων

Μέχρι το βραδάκι η Σελήνη διανύει το ζώδιό σας και είναι μέρα δράσης, ξεκινημάτων και υλοποίησης επιθυμιών. Παιχνίδι, σπορ, διασκέδαση και γυμναστική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Απ’ το απόγευμα αποφύγετε τις αγορές, γιατί μπορεί να βγουν απογοητευτικές. Προσέξτε επίσης τα οικονομικά μπερδέματα, απώλειες, εξαπατήσεις.

Παρθένος

Έντονη τάση υπνηλίας και φυγής  προκαλεί σήμερα η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, κυρίως όσο πάμε προς το βράδυ. Προσέξτε τα ψέματα, τη σύγχυση, τα μπερδέματα και τις παρεξηγήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ζωτικότητά σας ίσως δεν είναι στα καλύτερά της, ενώ προσοχή χρειάζεται επίσης στο αλκοόλ και τα χημικά, φάρμακα κλπ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being