Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η ξανθούλα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκορπίζει χαμόγελα στο «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού

Η ξανθούλα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκορπ...

Η νεαρή κοπέλα συμμετείχε πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Δυνατή είναι η νέα ομάδα που πλαισιώνει την τηλεπαρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά» τα σαββατοκύριακα στο κανάλι του Alpha. Εκτός από την Ευαγγελία Αραβανή (Σταρ Ελλάς το 1995) στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού προστέθηκε μία ακόμα πολύ όμορφη θηλυκή ύπαρξη που ήδη αφήνει καλές εντυπώσεις με το χαμόγελο της, τη φρεσκάδα της και το χιούμορ της.

Ο λόγος για την ξανθούλα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απ’ όσο ακούσαμε στη διάρκεια της εκπομπής, είναι φιλόλογος και έχει ενότητα όπου αναφέρει διάφορα παράξενα γεγονότα ανά τον κόσμο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμμετείχε πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και πρωτοξεχώρισε ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε και πάλι αλλά ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όταν η δημοφιλής παρουσιάστρια την ρώτησε για την εμπειρία της από την συμμετοχή της στο «Μες στην καλή χαρά», η νεαρή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκεται σε αυτή την παρέα ενώ υποστήριξε πως δυσκολεύεται ακόμα να το πιστέψει...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight