Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ας μη μιλάει ο Γρ. Ψαριανός, για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

Ας μη μιλάει  ο Γρ. Ψαριανός, για σχοινί...

Του ΓΙΩΡΓΟΥ Δ. ΜΟΣΧΟΥ

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού προκάλεσε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην εφημερίδα «Αυγή» με τίτλο: «Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ». Το οποίο αναδημοσιεύτηκε σε πόρταλ, μεταξύ των οποίων το thebest.gr και μπλογκ της περιφέρειας, όπως και στο ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU, στην Πάτρα.

«Όχι γιαούρτια στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ., όχι βρισιές στον Κουβέλη, όχι ιπτάμενες μπύρες στον Ψαριανό στη Μαβίλη, αν και το τρίτο δεν είναι τόσο σοβαρό, αφού αν πετάξεις μπύρα στη Μαβίλη, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή τον Ψαριανό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το άρθρο. Και προέτρεπε:  «…προς Θεού, μην πετάτε μπύρες στον Ψαριανό! Διότι το να πετάς μπύρες στον Ψαριανό, είναι σαν να πετάς σουβλιστά αγριογούρουνα στον Οβελίξ».

Η απάντηση του κ. Ψαριανού ήρθε με δηλώσεις του στο μπλογκ nocomments.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια των ανθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές. Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου. Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιδρυτών της» δήλωσε.

Απάντηση του ISTOLOGIOU Giorgou MOSXOU

Μιλάει για ήθος και εντιμότητα ο κύριος Ψαριανός και χαρακτηρίζει  απλώς πολιτικές διαφορές τη λαίλαπα που έχει ξεσπάσει πάνω στα κεφάλια των πιο αδυνάτων τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας. Κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται τον αρμαγεδώνα μέτρων  που συναποφάσισαν με τη Δεξιά του Σαμαρά και του Βενιζέλου οι… αριστεροί της ΔΗΜΑΡ, μαζί και ο ίδιος, που είναι ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της πολιτικής της κυβέρνησης της συμφοράς που επί δυόμιση χρόνια λαφυραγωγεί ολόκληρη τη χώρα, έχει οδηγήσει σε πάνω από δυόμιση χιλιάδες πολίτες στην αυτοκτονία με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, έχει ξεκληρίσει οικογένειες στέλνοντας τα παιδιά τους στην ξενιτειά, έχει απαγορεύσει το δικαίωμα στο όνειρο στη νέα γενιά, με την ανεργία που επιβάλλει απαγορεύει στους νέους να φύγουν από το παιδικό δωμάτιο αν και ενηλικιώθηκαν και είναι σε ηλικία να φτιάξουν δική τους οικογένεια, έχει οδηγήσει σε απελπισία τους παππούδες που δεν τολμούν να κοιτάξουν τα εγγόνια τους μην τυχόν και τους ζητήσουν μια καραμέλα και ακόμη χειρότερα, όσοι στήριξαν αυτά τα κόμματα του δικομματισμού, τον οποίο κατήγγειλε στο παρελθόν και ίδιος ο κ. Ψαριανός, βγαίνουν στις λαϊκές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνουν ευθαρσώς: Μας έκαναν να ντρεπόμαστε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας, που σήμερα βρίσκονται χωρίς μέλλον!

Και ως επιστέγασμα αυτών, το σύστημα που υποστηρίζει ο κ. Ψαριανός  κάλεσε την εκπρόσωπο του πιο σκληρού νεοφιλελεύθερου τμήματος της Ευρώπης, την Αν. Μέρκελ για να την υποδεχθούμε την ερχόμενη Τρίτη ως σωτήρα. Γιατί η ΔΗΜΑΡ, της οποίας είναι βουλευτής, με πλήρη δουλοφροσύνη, ως να ευρισκόμαστε στα χρόνια του ’50, προσδοκά  ότι «τέτοιες επισκέψεις προαναγγέλλουν κάτι θετικό», όπως είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος!

Αλλά για να μην μακρηγορώ παραθέτω απάντηση από Augoustina Pithole DelCosta που αλίευσα από το TVXS, που φιλοξένησε την διαμαρτυρία Ψαριανού.

Augoustina Pithole DelCosta · Top Commenter

Ο Λουκάς Σιδηρόπουλος, όπως είναι το ψευδώνυμο του κ. Ψαριανού στο Facebook, έβαλε στο wall του την εξής ανάρτηση:

«Το 99% των "αγανακτισμένων" που θα γεμίσουν τους δρόμους την Τρίτη 9/10/2012 για να υποδεχθούν την Μέρκελ.... ΚΑΙ θα "βαπτιστούν" από τα ΜΜΕ "λαός με δίκαια αιτήματα"... ΚΑΙ θα συνοδευτούν από "ψευτοεπαναστάτες" και "χουλιγκάνους" συμπεριλαμβάνονται στις πιο κάτω Λίστες....

ΛΙΣΤΕΣ εκατοντάδων επίορκων συνδικαλιστικών παραγόντων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων καταθετών του εξωτερικού
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων φοροφυγάδων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων φοροκλεπτών
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων άφαντων συνταξιούχων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων μαϊμού τυφλών και αναπήρων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων καταπατητών & ιδιοκτητών αυθαιρέτων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων απόρων βιομηχάνων, βιοτεχνών κι εμπόρων
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων απόρων ιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων κ.ά.
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων δανειοληπτών που τό ’παιξαν νεόπλουτοι
ΛΙΣΤΕΣ χιλιάδων βολεμένων χωρίς αντικείμενο εργασίας
ΛΙΣΤΕΣ εκατοντάδων επίορκων κρατικών λειτουργών και υπαλλήλων όλων των βαθμίδων εξουσίας (νομοθετικής, εκτελεστικής, αυτοδιοικητικής, διοικητικής, δικαστικής κλπ κλπ).

Όλοι αυτοί λήστεψαν και ληστεύουν όλους όσους είμαστε σήμερα άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μικρομεσαίοι  και όλους όσους προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατηθούμε όρθιοι... χωρίς να γκρεμίζουμε και να καίμε... Εμείς δεν θα είμαστε μαζί τους...».

Ας μη μιλάει λοιπόν ο Γρ. Ψαριανός, για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις