Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πληρώνουν στις εφορίες κάτι ψιλά γιατί δεν έχουν να καταβάλλουν ολόκληρη τη δόση

Πάτρα: Πληρώνουν στις εφορίες κάτι ψιλά ...

Πού να βρεθούν χρήματα για τον φόρο εισοδήματος;

Με την τσέπη άδεια και τα χρέη να τους πνίγουν οι Πατρινοί προσέρχονται στις Εφορίες της πόλης να δώσουν έστω κι 100 ευρώ που ξέκλεψαν από κάποια άλλη τους υποχρέωση, προκειμένου να δείξουν την καλή τους πρόθεση και να μην έχουν περισσότερα μπλεξίματα. Οι ΔΟΥ της Πάτρας έχουν γεμίσει τις τελευταίες ημέρες από φορολογούμενους οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο προκειμένου να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Έτσι αναγκάζονται να «παζαρεύουν» με τους εφοριακούς το ποσό που καταβάλλουν μιας και δεν διαθέτουν τα χρήματα να πληρώσουν ολόκληρη την προκαθορισμένη δόση. Έτσι τρενάρουν την διαδικασία μέχρι να καταφέρουν να πάρουν μια κάποια παράταση.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε δεν πηγαίνουν στις Τράπεζες για να πληρώσουν όπου θα έπρεπε να δώσουν ολόκληρη τη δόση. Η κατάσταση, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς που μίλησαν στο thebest, είναι τραγική αφού οι πολίτες έχουν στην κυριολεξία « στεγνώσει» από ρευστό με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε «αλχημείες» μέχρι να βρουν μια λύση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παράταση για πληρωμή λήγει κανονικά σήμερα και από την προσέλευση των φορολογούμενων θα εξαρτηθεί κατά πόσο το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει και νέα παράταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις