Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο Carnival Club έμποροι και καταστήματα εστίασης-αναψυχής

Πάτρα: Στο Carnival Club έμποροι και κατ...

Επαφές σήμερα του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χαράλαμπου Καρκούλια

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων αναφέρει τα εξής:

"Στο πλαίσιο των επικοινωνιών και προετοιμασιών για τη δυναμική πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» να εκδώσει την κοινωνική εκπτωτική κάρτα «Carnival Club», αλλά και της διερεύνησης συνεργασιών με συλλόγους της πόλης, σε θερμό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χαράλαμπου Καρκούλια με εκπροσώπους του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών αλλά και με εκπροσώπους του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαϊας στα γραφεία της Κοινωφελούς.

Στην πρώτη συνάντηση ο κ. Καρκούλιας υποδέχτηκε τον πρόεδρο του Εμπορικού Γιώργο Ρώρο και τον γενικό γραμματέα Θανάση Μανθόπουλο. Εκμέρους της Κοινωφελούς παρουσιάστηκε το σκεπτικό λειτουργίας της κάρτας Carnival Club, που αναμένεται να τονώσει το Καρναβάλι αλλά και την τοπική αγορά.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς ανέπτυξε το σχεδιασμό της κάρτας, τα πολλαπλά προνόμια και οφέλη που αυτή θα προσφέρει στους κατόχους της, την σημαντική κοινωνική της διάσταση, τη μέριμνα για τις ειδικές κοινωνικές ομάδες αλλά και τις προοπτικές, τα κίνητρα και οφέλη που θα αποκομίσουν οι εμπορικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα που θα συμβληθούν.

Οι κκ. Ρώρος και Μανθόπουλος δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το εγχείρημα και υπογράμμισαν το γεγονός ότι αν η πρωτοβουλία αγκαλιαστεί από τον κόσμο, τις επιχειρήσεις και τους λοιπούς συμμετέχοντες στο δίκτυο, θα υπάρξει σημαντική ωφέλεια για την πόλη, το Πατρινό Καρναβάλι και τη χειμαζόμενη τοπική αγορά.

Μετά την πρώτη αυτή παρουσίαση του πρότζεκτ από τους υπεύθυνους της Κοινωφελούς, συμφωνήθηκε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τις τελευταίες λεπτομέρειες από την Κοινωφελή ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του προγράμματος και να γίνει η δεύτερη συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο  στο τελικό και συγκεκριμένο πλαίσιο όπου θα ολοκληρωθούν οι τελικοί όροι της συνεργασίας.

Στη δεύτερη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Χαράλαμπος Καρκούλιας και στελέχη της με τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Γιάννη Σταυρόπουλο αναπτύχθηκε μια ουσιαστική συζήτηση όπου εκτέθηκαν σημαντικές προτάσεις.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Χαράλαμπος Καρκούλιας ενημέρωσε τον κο Σταυρόπουλο για την πρωτοβουλία δημιουργίας δικτύου υποστηρικτών-χορηγών του Πατρινού Καρναβαλιού ως συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Μια πρόταση με πολλά πλεονεκτήματα και για τις επιχειρήσεις και για το Καρναβάλι, που στοχεύει στο γενικότερο σχεδιασμό και συντονισμό λειτουργίας της πόλης, ο οποίος θα αλλάξει τη συνολική εικόνα διαμορφώνοντας μια πραγματικότητα αντάξια για ένα τόσο μεγάλο γεγονός όπως το Καρναβάλι μας.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο αυτό θα επιδιωχτεί να εξασφαλιστεί η καλή παροχή υπηρεσιών για τον επισκέπτη.
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς ανέπτυξε επίσης τον σχεδιασμό της εκπτωτικής κοινωνικής κάρτας Carnival Club βρίσκοντας τη θερμή ανταπόκριση του Γιάννη Σταυρόπουλου που ήταν θετικός στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, τόνισαν ότι αν η κάρτα διατεθεί και εκτός πόλης, η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό επιπλέον κίνητρο για τους κατοίκους εκτός Πάτρας να έρθουν στην πόλη και να δημιουργηθεί ένα νέο πρόσθετο αγοραστικό κοινό.

Και στις δυο συναντήσεις οι εκπρόσωποι των συλλόγων  κατέθεσαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για άλλες καρναβαλικές εκδηλώσεις και δράσεις, ενώ με θέρμη δήλωσαν τη διάθεσή τους για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο του προγράμματος του Πατρινού Καρναβαλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάρτα Πολιτισμού, την οποία θα εκδώσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», θα αλλάξει το τοπίο στο Πατρινό Καρναβάλι αλλά και στη γενικότερη εικόνα της πόλης σε πολιτιστικό, αθλητικό και εμπορικό επίπεδο, αφού οι δυνατότητες που παρέχει σε όσους την αποκτήσουν, διευρύνονται σε πολλούς και διάφορους χώρους.

Οι παροχές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» προς τους κατόχους της κάρτας θα αφορούν τόσο σε εμπορικές υπηρεσίες και συναλλαγές όσο και σε μειωμένες τιμές ή δωρεάν είσοδο σε πολιτιστικά αγαθά και γεγονότα. Στον τομέα του Πολιτισμού η κάρτα θα εξασφαλίζει μειωμένο εισιτήριο ή δωρεάν είσοδο σε εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού (Μπουρμπούλια, Συναυλία, Χορός Πληρωμάτων) και έκπτωση στα αναμνηστικά προϊόντα του Πατρινού Καρναβαλιού, αλλά και μειωμένο εισιτήριο ή δωρεάν είσοδο σε λοιπές πολιτιστικές δράσεις του Δήμου όπως στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Εκτός του χώρου του πολιτισμού η κάρτα θα παρέχει προνόμια και εκπτώσεις και στον χώρο του αθλητισμού.
Παράλληλα στα προνόμια της κάρτας θα συμπεριλαμβάνονται εκπτωτικές τιμές σε επιλεγμένα εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις όπου κατόπιν συνεννόησης θα έχουν συμβληθεί.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και τα στελέχη της θα έχουν διαδοχικές επαφές καταρτίζοντας και στελεχώνοντας τις λεπτομέρειες που θα αφορούν την κάρτα Carnival Club.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις