Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η δίκη του Τυνήσιου που ξυλοκοπήθηκε το καλοκαίρι

Πάτρα: Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η δίκ...

Ενώ περπατούσε πίσω από την "Πολιτεία"

Η απονομή της δικαιοσύνης έτσι κι αλλιώς είχε αργούς ρυθμούς, σε πολλές περιπτώσεις, αλλά η κατάσταση δυσκολεύει λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικαστικών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την περασμένη Τρίτη αλλά αναβλήθηκε. Αυτή ήταν η τέταρτη αναβολή και να αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για αυτόφωρο αδίκημα.

Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 29 Οκτωβρίου 2013 αναφέρει η Πελοπόννησος. Ήδη ο καταγγέλλων βρίσκεται στο εξωτερικό και είναι αμφίβολο αν θα έχει επιστρέψει μέχρι τότε στην Ελλάδα.Κατηγορούμενος είναι κάτοικος της περιοχής των Ιτεών και μέλος της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων.

Την πρώτη φορά η δίκη αναβλήθηκε γιατί δεν είχε προσκομιστεί η ιατροδικαστική έκθεση για τα τραύματα του Τυνήσιου, τη δεύτερη λόγω λάθους στον προσδιορισμό του δικαστηρίου και την τρίτη λόγω "κακής σύνθεσης του δικαστηρίου".

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουνίου. Κάτοικοι αλλά και θεατές θεατρικής παράστασης στην "Πολιτεία' άκουσαν φωνές και μόλις έφτασαν εκεί είδαν χτυπημένο και εγκαταλελειμμένο τον Τυνήσιο, που έφερε θλαστικά τραύματα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις