Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέο τσουνάμι ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ και στην τοπική Αυτοδιοίκηση

Νέο τσουνάμι ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ και...

Οι περιπτώσεις της Μαγνησίας είναι χαρακτηριστικές και προκαλούν ήδη νέους πονοκεφάλους

Κι αν ο Μαυρογιαλούρος ζει και βασιλεύει και μάλιστα σε εξελιγμένη μορφή στη χώρα που τον γέννησε... Κι αν η δημοσιοποίηση νέων αποκαλύψεων και λιστών τείνει να γίνει δημοσιογραφική ρουτίνα και καθημερινότητα, την ίδια ώρα που η νέα μνημονιακή επέλαση βρίσκεται προ των πυλών... Φανταστείτε τί έχει να συμβεί στην κοινωνία, όταν, λέμε, όταν αρχίσει η δημοσιοποίηση ονομάτων, που επίσης ελέγχονται από το ΣΔΟΕ και επί σειρά ετών πρωταγωνιστούν στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πηγές του e-Volos.gr, αναφέρουν ότι τις προσεχείς ώρες έρχεται νέο τσουνάμι ελεγχόμενων από το ΣΔΟΕ και στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, οι περιπτώσεις της Μαγνησίας είναι χαρακτηριστικές και προκαλούν ήδη νέους πονοκεφάλους και μάλιστα ισχυρούς στα κομματικά επιτελεία.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι οι αυτοδιοικητοί άρχοντες, που έχοντας μάθει για την εμπλοκή τους και με περίσσια αλαζονεία, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα των κεντρικών γραφείων των κομμάτων που τους εξέθρεψαν, βρίζοντας, απειλώντας και ζητώντας ούτε λίγο - ούτε πολύ ακόμη και τις πολιτικές διώξεις εφόρων απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδας, σκέψεις βέβαια που έχουν ήδη προηγηθεί και μεθοδεύσεις που βρίσκονται εδώ και μέρες εν εξελίξει, από νοσηρότερους και συνάμα αλαζονικότερους θεσμικούς εγκεφάλους. Σκέψεις και μεθοδεύσεις, που ευτυχώς μέχρι στιγμής... πέφτουν στο κενό...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις