Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Ηλιοφάνεια και ζέστη

Ηλιοφάνεια και ζέστη

Η πρόγνωση του καιρού για όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος και ζεστός καιρός επικρατεί την Παρασκευή με βοριάδες τοπικά 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με βοριάδες 3-5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 32 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους μεταβλητούς ασθενείς και θερμοκρασία μεταξύ 16 και 31 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στη Θράκη βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 15 και 32 βαθμών Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στην Ήπειρο τοπικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 34 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 και τοπικά στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και πρόσκαιρα στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, με την ελάχιστη στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός