Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απειλή πάνω από τα κεφάλια μας – Επικίνδυνη οδός η Γερμανού με τα ετοιμόρροπα κτίρια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Απειλή πάνω από τα κεφάλια μας – ...

Τι θα γίνει σε περίπτωση τραυματισμού;

Είναι ένα πρόβλημα που  χρονίζει. Ετοιμόρροπα κτίσματα ή  τα τμήματα που έχουν απομείνει απ'αυτά, αποτελούν  «εστίες» κινδύνου για τους διερχόμενους από την οδό Γερμανού. Παλιά σπίτια που πλέον δεν έχουν κρατήσει τίποτα από την "αίγλη" του παρελθόντος και τη φροντίδα των κατόχων τους, απειλούν να πλακώσουν, όποιον περνά πεζός από την πολυσύχναστη οδό Γερμανού.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτά που βρίσκονται στην οδό Γερμανού μεταξύ Βασ. Ρούφου και Ηλείας, αλλά μεταξύ και Μπουκαούρη και Αγίου Δημητρίου. Μάλιστα έχουν τοποθετηθεί σκαλωσιές και πανιά, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί αποτελεσματικό μέτρο προστασίας, ενώ το πεζοδρόμιο σε αυτά τα σημεία έχει μετατραπεί σε χωματερή.

Λόγω αυτής τη κατάστασης, όπως αναφέρουν στο thebest.gr  άνθρωποι που διέρχονται με τα πόδια από την περιοχή,οι κίνδυνοι είναι σοβαροί, από τη μια θέτουν ζήτημα δημόσιας υγείας και από την άλλη ασφάλειας, καθώς είναι αναγκασμένοι να περπατήσουν στον δρόμο, ο οποίος έχει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο.

Ο δε κίνδυνος να αποκολληθεί οποιοδήποτε τμήμα του κτίσματος και να προσγειωθεί στο κεφάλι σου είναι μόνιμος.

Όπως τονίζουν στο thebest.gr είναι άμεση ανάγκη η πολιτεία να παρέμβει και είτε να καλέσει τους ιδιοκτήτες τους να λάβουν μέτρα, ή ίδια να μεριμνήσει ούτως ώστε να μην προκληθούν τραυματισμοί.

Δεν θέλουν δε να σκεφτούν τι θα συμβεί σε περίπτωση ισχυρού σεισμού...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις