Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ιταλία: Μόνη πρώτη η Γιουβέντους μετά το "μπαμ" στη Ρώμη

Ιταλία: Μόνη πρώτη η Γιουβέντους μετά το...

Αναπάντεχη ήττα της Λάτσιο από την Τζένοα

Για τον εαυτό της, αλλά και για τη... Γιουβέντους έπαιξε η Τζένοα στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Campionato, αφού το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε με 1-0 επί της Λάτσιο στο «Ολίμπικο», ήταν ένα πραγματικό δώρο και για την «Κυρία» που έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή.

Οι «συγκάτοικοι» της «Γιούβε» δεν άντεξαν πάνω από τρεις αγωνιστικές δίπλα της... Έτσι, μετά τη Νάπολι, βαθμολογική απώλεια είχε και η Λάτσιο που ηττήθηκε εντός από την Τζένοα. Ο πρώην «μπιανκονέρο», Μάρκο Μποριέλο έδωσε την νίκη στους Γενοβέζους και τη «μοναξιά» της κορυφής για την πρώην ομάδα του.

Η Λάτσιο, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League μετρούσε το 3x3 πριν από το ματς με τη Τζένοα και ήθελε να μείνει στην κορυφή, μαζί με την Γιουβέντους. Όμως, το τέρμα του Μποριέλο στο 79ο λεπτό, «πάγωσε» τους οπαδούς των «λατσιάλι» και τελικά έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν καμία από τις ευκαιρίες τους στο παιχνίδι.

«Μαύρα» τα έχουν βάψει όλοι στο Μιλάνο καθώς και οι δύο ομάδες, η Ίντερ και η Μίλαν, ηττήθηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η Ίντερ έχασε από τη Σιένα, η οποία ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, με 2-0 στο «Σαν Σίρο» και η Μίλαν ηττήθηκε 2-1 από την Ουντινέζε στο «Φρίουλι».

Το συγκρότημα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν θα πρέπει να αισθάνεται καθόλου μα καθόλου βέβαιος στον πάγκο των «ροσονέρι», τελείωσε το ματς με 9 παίκτες. Ο Ζαπάτα στο 67' και ο Μποάτενγκ στο 82' είδαν το δρόμο προς τα αποδυτήρια, δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν την πρώτη εφετινή τους νίκη.

Πρώτο «τρίποντο» και για την Αταλάντα, χάρη στο γκολ του Ραϊμόντι δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με την Παλέρμο. Η Κατάνια, αν κι έπαιζε με 10 παίκτες από το 2ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Αλβάρες) κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Νάπολι (0-0), ενώ ισόπαλο έληξε και το ματς ανάμεσα στη Μπολόνια και την Πεσκάρα (1-1). Στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων βρέθηκε ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 75' από τον Χιμένες.

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου αναβλήθηκε η αναμέτρηση Κάλιαρι-Ρόμα.

Σαμπντόρια και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γένοβα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη βαθμολογική τους απώλεια σε... αγωνιστικό επίπεδο (έχουν ξεκινήσει με μείον ένα βαθμό).

Το σκορ διαμορφώθηκε με δύο εκτελέσεις πέναλτι, με την «γκρανάτα» να προηγείται στο 69' με τον Μπιάνκι και τη Σαμπντόρια να ισοφαρίζει στο 84' με τον Πότσι.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής:

Πάρμα-Φιορεντίνα 1-1

(93΄πεν. Βαλντές - 20' Ρονκάλια)

Γιουβέντους-Κιέβο 2-0

(63', 68' Κουαλιαρέλα)

Σαμπντόρια-Τορίνο 1-1

(84' πεν. Πόζι - 69' πεν. Μπιάνκι)

Αταλάντα-Παλέρμο 1-0

(88' Ραϊμόντι)

Μπολόνια-Πεσκάρα 1-1

(9' Τζιλαρντίνο - 40' Κουϊντέρο)

Κάλιαρι-Ρόμα Αναβλήθηκε

Κατάνια-Νάπολι 0-0

Ίντερ-Σιένα 0-2

(73' Βεργκασόλα, +90' Βαλιάνι)

Ουντινέζε-Μίλαν 2-1

(40' Ρανέγκιε, 68' πεν. Ντι Νατάλε - 54' Ελ Σααραουΐ)

Λάτσιο-Τζένοα 0-1
(78' Μποριέλο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

Γιουβέντους 12

Νάπολι 10

Λάτσιο 9

Σαμπντόρια 9

Φιορεντίνα 7

Τζένοα 6

Ίντερ 6

Κατάνια 5

Αταλάντα 5

Ρόμα 4 -3αγ.

Πάρμα 4

Τορίνο 4

Μπολόνια 4

Ουντινέζε 4

Μίλαν 3
Κιέβο 3

Κάλιαρι 2 -3αγ.

Παλέρμο 1

Πεσκάρα 1

Σιένα -1

* Σαμπντόρια και Τορίνο ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -1 βαθμό, η Αταλάντα με -2 και η Σιένα με -6 βαθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports