Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μία βραδιά όπως παλιά…το ερχόμενο Σάββατο 22/9 στο Ρόδον θερινό στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα

Μία βραδιά όπως παλιά…το ερχόμενο Σάββατ...

Διάφορα νέα παιδιά που είχαν συνεργαστεί με το Ρόδον παλιότερα είτε ως djs, είτε στο μπαρ θα βρεθούν παρέα υποσχόμενοι μία μοναδική βραδιά

Μία βραδιά όπως παλιά…υπόσχεται το γνωστό και αγαπημένο μπαρ ρέστωραν «Ρόδον Θερινό» στην Ηρώων Πολυτεχνείου για το ερχόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 το βράδι.

Στη διάρκεια της βραδιάς θα παίξουν μουσική οι djs Θόδωρος Πίγκας, Παναγιώτης Κολλιόπουλος, Γιάννης Γιαννακόπουλος και Κωνσταντίνος Γεωργίου ενώ στο μπαρ θα υπάρχουν γνωστοί μπάρμεν στο Πατρινό κοινό όπως ο Γιάννης Μαρκουίζος (ή Σερίφης όπως τον ξέρουν πολλοί), ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (ή Τζακαμπέτης), ο Τάκης Μουσάς και πολλοί άλλοι.

Η έκπληξη της βραδιάς από τις τελευταίες της φετινής καλοκαιρινής σαιζόν στο «Ρόδον θερινό» του Κώστα Σακκή, είναι ότι στο μαγαζί που ξανάνοιξε φέτος μετά από 4 καλοκαίρια, θα βρεθούν παρέα διάφορα νέα παιδιά που κατά το παρελθόν εργάστηκαν στο Ρόδον σε διάφορα πόστα.

Μαζεύονται λοιπόν ξανά μαζί προκειμένου να χαρίσουν μία μοναδική βραδιά όπως τις παλιές καλές εποχές στους Πατρινούς θαμώνες και λάτρεις του διαχρονικού «Ρόδον».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight