Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαρ. Καρκούλιας: Καταδικάζει την αστήρικτη σπερμολογία για το νερό της Οβρυάς

Χαρ. Καρκούλιας: Καταδικάζει την αστήρικ...

Ο Βοηθός Δημάρχου εξηγεί τι συμβαίνει με το πρόβλημα υδροδότησης

Την έντονη φημολογία που αφορά το νερό της Οβρυάς, διαψεύδει και καταδικάζει ο βοηθός του δημάρχου Πατρέων και αρμόδιος για την περιοχή Χαράλαμπος Καρκούλιας. Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά από δημοσίευμα του thebest.gr.

Ο κ. Καρκούλιας αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του:

“Καταδικάζω απερίφραστα την ενέργεια  όλων αυτών των ανεγκέφαλων που προσπαθούν το τελευταίο διάστημα με σενάρια επιστημονικής φαντασίας να αναστατώσουν τους δημότες της ευρύτερης περιοχής της Οβρυάς. Διαψεύδω κατηγορηματικά τις φήμες σχετικά με την δεξαμενή της περιοχής αλλά και τις διαδόσεις ότι το δίκτυο ύδρευσης καταλήγει σε βόθρους.

Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο και πραγματοποιείτε από την ΔΕΥΑΠ ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα αλλά και την ποσότητα του παρεχόμενου πόσιμου νερού και κατ΄  επέκταση την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Οβρυάς. Πρόκειται για την διαδικασία σύνδεσης του υδρευτικού δικτύου της περιοχής της Οβρυάς με το Διυλιστήριο του Ρηγανόκαμπου.

Με το έργο αυτό θα δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα δεκαετιών, που αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Ένα σηµαντικό έργο τόσο από πλευράς φυσικού, όσο και οικονοµικού αντικειµένου, που θα αναβαθµίσει τις συνθήκες ύδρευσης στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσάτιδας και ουσιαστικά θα συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και της δηµόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις