Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Πρωτοφανής η κινητοποίηση για την συγκέντρωση αίματος για τον 24χρονο που νοσηλεύεται στην Πάτρα

Αγρίνιο: Πρωτοφανής η κινητοποίηση για τ...

Σε σταθερή και σοβαρή κατάσταση η υγεία του

Χτες, μέσα από το agriniopress, το agrinionews, sites και blogs της Αιτωλοακαρνανίας, ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια για την συγκέντρωση μονάδων αίματος για τον 24χρονο που τραυματίστηκε βαρύτατα σε τροχαίο ατύχημα στο Δοκίμι Αγρινίου.

Με την βοήθεια και του facebοok, όπου έγιναν δεκάδες κοινοποιήσεις της σχετικής είδησης, υπήρξε πολύ μεγάλη κινητοποίηση, απρόσμενη για τους ανθρώπους του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου του Αγρινίου.

Από χθες μέχρι σήμερα, συγκεντρώθηκαν 41 μονάδες αίματος, αριθμός πρωτοφανής για ανάλογο συμβάν, ενώ η προσέλευση εθελοντών συνεχίζεται. Δεκάδες άνθρωποι και κυρίως νέοι έσπευσαν στο νοσοκομείο δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς και ελπίδα, σε μια εποχή που ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη είναι μεγάλα ζητούμενα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται, ενώ την ίδια στιγμή, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε σοβαρή και σταθερή κατάσταση. Η μεταφορά το πρωί κρίθηκε αναγκαία, ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση μετάγγιση αιμοπεταλίων και κάποιων άλλων εξειδικευμένων παρεμβάσεων που δεν μπορούσαν να γίνουν  στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις