Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Πολιτική Εμπάθεια, εμμονές και ανασφάλεια του Δημάρχου ο οδηγός διοίκησης του Δήμου "

"Πολιτική Εμπάθεια, εμμονές και ανα...

Του Κώστα Ροπαλίδη Υπαλλήλου του Δήμου Πατρέων

Με μπαράζ αναιτιολόγητων, επιλεκτικών και εκδικητικών μετακινήσεων η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την πολιτική προσωπικού, που στόχο έχει την καθυπόταξη των εργαζομένων, ιδιαίτερα αυτών που έχουν κάποια σχέση με το συνδικαλιστικό κίνημα και τους αγώνες των εργαζομένων.

Άρχισε η Δημοτική Αρχή με την επίθεση στην Καθαριότητα και συνεχίστηκε με την ολομέτωπη επίθεσή της στις συλλογικότητες των εργαζομένων. Αποκαθήλωσε διευθυντές, προϊσταμένους, μετακίνησε υπαλλήλους με μοναδικό κριτήριο αν είναι αρεστοί ή όχι σ΄αυτήν.

Συνεχίζει λοιπόν και σήμερα μια πολιτική αυταρχισμού και ετσιθελισμού που την ονομάζει  …πολιτική προσωπικού!!

Δεν της αρκεί όμως μόνο να ασκεί το προνόμιο !! του Αφεντικού.  Προσπαθεί με γκαιμπελίστικο, φασιστικό τρόπο, να αφήσει υπονοούμενα και μέσω επίσημων αποφάσεών της να σπιλώσει την αξιοπρέπεια των εργαζομένων ώστε να τους πλήξει και σαν ανθρώπους.

Έτσι, στην απόφαση Δημάρχου που με απαλλάσσει από τα καθήκοντά μου από προϊστάμενο του τμήματος Προμηθειών, επικαλείται σοβαρούς υπηρεσιακούς λόγους.

Επειδή, την αξιοπρέπειά μου, την υπηρεσιακή μου διαδρομή και την αγωνιστική μου δράση προς όφελος των εργαζομένων, δεν μπορώ να την διαπραγματευτώ, απαιτώ να μου εξηγήσουν ποιοι είναι οι σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι. Οι εργαζόμενοι του Δήμου αλλά και η κοινωνία της πόλης, που σ’ αυτούς δίνω λογαριασμό με τις δράσεις μου (υπηρεσιακά και προσωπικά), πρέπει να μάθουν ποιοι είναι οι σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι:

_             κλέψιμο, αδιαφάνεια, λαμογιές, σκοπιμότητες στις διαδικασίες προμηθειών;

_             τι μου καταλογίζουν;

Πρέπει να μου απαντήσουν αφού ο καθ’ ύλη αρμόδιος για το προσωπικό Γενικός Γραμματέας που τον επισκέφθηκα,δεν ήξερε απολύτως τίποτα.

Εκτός αν νομίζουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι και εξ’ ιδίων κρίνουν.

Η Δημοτική Αρχή που διαφήμισε την εκλογή της σαν «αλλαγή στο κατεστημένο που διοίκησε την πόλη …» έφθασε να διοικείται από μία ομάδα του παρασιτισμού που δεν έχει σχέση με την κοινωνία και τις ανάγκες της.

Δεν της μένει λοιπόν άλλη πολιτική από το να προσπαθεί να τρομοκρατεί και να σπιλώνει εργαζόμενους που αντιστέκονται στην πολιτική της.

Ο κόσμος της εργασίας πολύ σύντομα θα τους ανταμείψει ανάλογα.

Δεν πρόκειται να πτοηθούν οι εργαζόμενοι από τις κλίκες που προσπαθεί να φτιάξει η Δημοτική Αρχή, κλίκες που με τη δική της καθοδήγηση τάζουν διάφορες θέσεις…

Στις επερχόμενες εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβούλιου οι εργαζόμενοι θα δώσουν τη δική τους απάντηση στη δημοτική αρχή και στις κλίκες – παραμάγαζα που ¨στήνουν¨ θέλοντας να παίξουν ρόλο δούρειου ίππου μέσα στους ίδιους τους εργαζόμενους και στο συνδικαλιστικό τους κίνημα.

Ροπαλίδης Κώστας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις