Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκε χθες ο γόης ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς την αγαπημένη του Μπλέικ Λάιβλι στη Νότια Καρολίνα

Παντρεύτηκε χθες ο γόης ηθοποιός Ράιαν Ρ...

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν μόνο 70 άτομα-Αυτός είναι ο 2ος γάμος του Ρέινολντς μετά από αυτόν που είχε κάνει με την Σκάρλετ Γιόχανσον

Μυστικό γάμο στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έκαναν χθες Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 η 25χρονη ηθοποιός που έγινε κυρίως γνωστή μέσα από το σήριαλ «Gossip Girl» και την ταινία του Μπεν Άφλεκ «The Town», Blake Lively και ο 36χρονος Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς μετά από ένα χρόνο ερωτικής σχέσης.

Η ευχάριστη είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και του διαδικτύου. Όπως σημειώνει το σάιτ tlife, το γοητευτικό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια κλειστή τελετή, στην οποία ήσαν προσκελημένοι λίγοι καλοί του φίλοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «People», ο γάμος τους έγινε στο καταπράσινο Boone Hill Plantation και οι δυο τους παρόλο που είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες εδώ και ένα μήνα, είχαν φροντίσει να κρατηθεί άκρα μυστικότητα και να μην διαρρεύσει καμιά πληροφορία για το ευτυχές γεγονός, μέχρι την μεγάλη μέρα.

Στο γάμο του ζευγαριού παρέστησαν περίπου 70 καλεσμένοι. Η ξανθιά πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» που είναι πλέον περιζήτητη στον κινηματογράφο, φόρεσε ένα εντυπωσιακό Chanel νυφικό, ενώ ο Ράιαν Ρέινολντς επέλεξε ένα Hugo Boss σμόκιν. Η γαμήλια τούρτα λέγεται ότι κόστισε 2.400 ευρώ και φτιάχτηκε από την Maggie Austin Cakes στο Mέριλαντ. Ακόμη, όπως γνωστοποιήθηκε, ειδικά για το γαμήλιο μυστήριο είχε στηθεί μια άσπρη τέντα και η κολλητή φίλη της 25χρονης ηθοποιού, Florenche Welch ερμήνευσε τρία τραγούδια προς τιμήν του νιόπαντρου ζευγαριού. Στη συνέχεια, σειρά πήρε ένας Dj που ανέλαβε την μουσική επένδυση του γάμου.

Από το γάμο, δεν έλειψε και ο καλός φίλος της Μπλέικ Λάιβλι, ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών Christian Louboutin! Να θυμίσουμε ότι το όμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά, στην ταινία «Green Lantern» του Μάρτιν Κάμπελ, παραγωγής 2011 όπου έπαιζαν και οι δύο. Αρχικά ήταν φίλοι, αλλά γρήγορα η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα που τους οδήγησε τελικά ως το γάμο.

Αυτός είναι ο 2ος γάμος για τον Ρέινολντς, ο οποίος τον Αύγουστο του 2008 είχε παντρευτεί την ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον. Με τη Γιόχανσον χώρισαν την 1η Ιουλίου του 2011. Τον ταλαντούχο Ράιαν Ρέινολντς απολαύσαμε τελευταία στον κινηματογράφο στις ταινίες «The Change Up» παρέα με τον Τζέισον Μπέιτμαν και «Safe House-Το κρησφύγετο» μαζί με τον Ντενζέλ Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight