Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

NiVo: Είμαι ΚΚΕ, γι' αυτό με χτυπούν

NiVo: Είμαι ΚΚΕ, γι' αυτό με χτυπούν

Ο τραγουδιστής απαντά στους επικριτές του

Θύμα σκληρής πολιτικής διαμάχης δηλώνει ο Νίκος Βουρλιώτης. Με αφορμή τα όσα συνέβησαν εξαιτίας της εμφάνισης των Goin Through στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, ο γνωστός ράπερ εκφράζει την αποδοκιμασία του προς την κυβέρνηση και θεωρεί ανύπαρκτη την αντιπολίτευση που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο NiVo τονίζει ότι είναι κομμουνιστής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ εδώ και 20 χρόνια. Όσο για την περιβόητη εμφάνιση του συγκροτήματός του, λέει: «το ΚΚΕ μας έκανε πρόταση να παίξουμε στο Φεστιβάλ και είπαμε ''μετά χαράς''. Θέλουμε και μπορούμε, αλλά μας τιμά και το γεγονός. Τόσο απλά». Σχετικά με τη διαμάχη που ξέσπασε, λέει: «Ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεχθήκαμε αυτή την επίθεση.

Ο Βουρλιώτης σημειώνει ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου την κυβέρνηση. «Δεν με εκφράζει καθόλου η κυβερνητική πολιτική, ούτε αυτό το παρεάκι που έχει αναλάβει να διεπεραιώσει πράγματα που θεωρώ πως είναι ήδη συμφωνημένα. Δεν με πείθει ούτε η αντιπολίτευση. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight